Podle posledních fotek, kterými se Dominika chlubí na sociální síti, to rozhodně nevypadá že by živořila, nebo měla hluboko do kapsy. 

S kamarádkami se zásadně stravuje v restauracích a vždy jde o asijskou kuchyni, kterou má Gottová velmi ráda. „Večeře bez sacharidů,“ komentuje talíře se sushi, čerstvými rybami nebo závitky s krevetami a avokádem. Při pohledu na tradiční jídla se sbíhají sliny...

Když Dominika nezařizuje nové bydlení, kde už bydlí s manželem Timem, tak se opaluje na místní pláži a vzpomíná na bezstarostné dětství.

VIDEO: Gottová na hřbitově

Video
Video se připravuje ...

Gottová na hřbitově Luboš Procházka

Moje vzpomínky z dětství s mojí drahou černou kočkou Luciferem. Mimochodem, tohle je moje skutečná přirozená barva vlasů, nechám si ji (nebo možná později nějaké tmavé zbarvení), až mi konečně dlouhé blonďaté vlasy odrostou. Čas na další změnu v životě,“ plánuje nejstarší ze čtyř dcer Mistra

I když Gottová několikrát tvrdila, že je manželství s Tolkkim u konce a bude chtít rozvod, tak ne, opět se dali dohromady. Timo už se z Mexika vrátil do Finska a snaží se své ženě pomáhat ve věcech, ve kterých není kovaná. 

Manžel mi včera nastavil na mém telefonu, jak dát svoje foto na WhatsApp profil. Asi 15 let jsem tam fotku neměla a nezatěžovala se s tím,“ pochlubila se svým fanouškům Dominika.  

Fotogalerie
64 fotografií