Na dovolenou s Jaromírem Hanzlíkem, s nímž Brejchová tvořila pár po rozchodu s Tereziným otcem Vlastimilem Brodským (†81), nevzpomíná herečka nejlíp. 

Našla jsem archivní fotku (sice letní), ale za mě významná. Naše společná dovolená v sestavě - maminka, Hanzlík, já! P. S. Možná proto ten můj výraz, a možná proto poslední společná dovolená,“ napsala k fotce Brodská, která tím strhla dost divokou diskuzi. Na jeden dotaz i vtipně odpověděla: „Jen to ne!!! Místo s ,kovbojem‘ by spíš sedělo s ,terorem‘. “ 

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Na konci léta 2022 se Tereze naskytl důvod, aby starý status oživila. 

Naše prázdniny s Jaromírem Hanzlíkem! Stan byl na přespání jen pro ty, kdo nezlobili!!!! Ale zpětně na to vzpomínám ráda! Teď jsem se dozvěděla že o Jaromírovi točí dokument. A co čert nechtěl, volali mně z produkce, že Jaromír by si přál, abych tam něco také řekla!! P.S Ale lhala bych, kdybych řekla, že mě to nepotěšilo! Aby ale chudák nelitoval,“ napsala na instagram herečka a přidala fotku z archivu, které fotil sám Hanzlík. 

Vyděšený výraz Terezy s maminkou Janou a nepořádek mluví za vše... „Teď jsi mě dostala,“ okomentovala fotky Dagmar Havlová (69).

Fotogalerie
52 fotografií