Letošní rok je pro Terezu Brodskou zlomový, co se týká jejích slavných rodičů. 20. dubna uplynulo dvacet let od sebevraždy otce Vlastimila Brodského (✝81) a nedávno pokřtila knihu o své matce Janě Brejchové (82), kde společně vzpomínají nad fotkami.

Do knížky se vešly více než čtyři stovky fotografií z rodinného archivu. „Maminka si už před patnácti, možná dvaceti lety přála fotografickou knížku. A já v té knize skoro nemluvím, jen jí tu a tam pokládám nějakou otázku nebo něco okomentuji, ale jinak je mluvené slovo maminky,“ popisuje vznik publikace Brodská, která na svém instagramovém účtu potěšila fanoušky prázdninovými snímky z jejího dětství.

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Moje nejkrásnější prázdniny!! Vždycky se všemi milovanými na chalupě na Slunečný! A vždycky když cítím vůni posekaný trávy… vzpomenu si… byla jsem tam šťastná!“ napsala k černobílým fotografiím herečka.

Šťastně na nich opravdu vypadá  - ať již se svým otcem, nebo s půjčeným pejskem vořechem, na koni, ale třeba i bez zubů. Vtipný snímek také zachycuje, jak Jana Brejchová seká zahradu. Z fotek doslova stříká rodinná pohoda a štěstí, které v té době všichni zažívali.

Čas je neúprosný, a tak dnes maminka Brodské už sedmým rokem žije v léčebně pro dlouhodobě nemocné, kde ji rodina pravidelně navštěvuje.

Fotogalerie
53 fotografií