V den (20. ledna) 82. narozenin své maminky Jany Brejchové potěšila fanoušky černobílým snímkem, na kterém jí to opět neskutečně sluší. Fotka je vystřižená z filmu, kde měla tmavé vlasy. Ale i v těch vypadala nádherně. 

„Že jsou si z téhle doby dost podobné s Marikou Šoposkou? Už mě to napadlo dávno! zmínila se v diskusi pod fotkou Tereza Brodská

„Já se úplně červenám, Terezko, musíme si dát v Savoyi snídani a ty mi přineseš ukázat ty fotky,“ odvětila Marika. V době, kdy měla jedna z finalistek poslední řady StarDance tmavé vlasy, tam jistá podoba je. 

VIDEO: Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Než jsem si přečetla přání mamince, tak mě napadla taky Marika,“ shodli se s Brodskou herecká kolegyně Tereza Bebarová a většina sledující. 

Škoda, že to nemůže posoudit sama Jana Brejchová... „Maminka je prostě pacientka odkázaná na lůžko! Další věc je, že nás poznává a komunikuje s námi! Ano, jsou dny, kdy je ve svém světě, ale zase jsou dny, kdy vnímá docela dobře a dostanu i malou vyčitku, že místo jejích oblíbených čokolád jsem přinesla jiné,“ svěřila se herečka Tereza Brodská na svém instagramovém profilu. 

Za maminkou jsou navštěvy kvůli této dobé zakázané, ostatně jako ve většině nemocnic a odděleních. Je to smutné a hrozné pro všechny dlouhodobě ležící pacienty i pro jejich rodiny ale musime holt tato opatření respektovat!“ dodala herečka. 

Fotogalerie
55 fotografií