Když bylo Tereze Brodské 12 let, její slavná matka se tehdy zbláznila do o 9 let mladšího herce Jaromíra Hanzlíka. Vůbec jí nevadilo, že v té době stále žila s manželem Vlastimilem Brodským (†82), se kterým měla právě Terezu. 

Jenže ani s Hanzlíkem to nakonec nebyl žádný med. Spíše boj kdo s koho. Herec peskoval nejenom Janu, ale i její dceru. A tak není divu, že společné dovolené, jak trefně herečka nazvala – léto s terorem, nepatřily mezi oblíbené okamžiky. 

Přesto dcera Brejchové o víkendu zveřejnila fotku, na které je s maminkou. „Naše společná dovolená v sestavě – maminka, Hanzlík, já! P. S. možná proto ten můj výraz a možná proto poslední společná dovolená,“ okomentovala fotku Tereza a potvrdila, že její vztah s „macechem“, jak ho nazvala, byl na ostří nože. 

VIDEO: Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

„Léto s kovbojem,“ komentoval jistý Honza s odkazem na slavný film, ve kterém Hanzlík hrál. „Jen to ne!!! Místo s ,kovbojem‘ by spíš sedělo s ,terorem‘,“ odpověděla v nadsázce Brodská. Fanynka jménem Jana pak žertovala, že šlo vlastně o „léto s Hajzlíkem“.

Do diskuse se pustila i kolegyně Alice Bendová (48). „Terezko, z fotky utrpení. Nesnáším omezování, buzeraci a rádoby výchovu typu: dělám to pro Tvé dobro. Fuj. Nikdy to na svých dětech nechci dopustit. Já jsem to nikdy nezažila, a tak je mi líto každého, kdo tohle musel zažít. MTR (mám tě ráda),“ rozlítila se herečka. 

Že byl Hanzlík nesnesitelný, přiznala ve Všechnopárty Karla Šípa (73). „Třeba si mě vzal na pohovor a řekl: Terezo, takhle to dál nejde, tady mi vyplníš jeden papír. A tam stálo: Já, Tereza Brodská, slibuji, že ode dneška budu zhasínat v koupelně, i když ji opustím jen na tři minuty. A podepsat. A za měsíc zase jiný lejstro…“

VIDEO: Zanedlouho uběhne 20 let od sebevraždy Vlastimila Brodského. Co za ní stálo?

Video
Video se připravuje ...

20 let od sebevraždy Brodského (†81): Co bylo jeho největší tajemství? Videohub

Fotogalerie
38 fotografií