Autorka písně Evropo vstávej Olivie Žižková sdělila fanouškům, že Jan Žižka stále bojuje s covidem v ohrožení života. „Honzíkův stav je stále stejný - kritický, takže opravdu čekáme na zlepšení,“ prozradila na facebooku.

Fanoušci ji nadále podporují a za hudebníka se modlí, jak si věřící zpěvačka přála. „Právě jsem se dozvěděla, že za něho dnes byla sloužena mše sv. v Bakově nad Jizerou,“ pochvalovala si v neděli. 

Milostný trojúhelník?

Pak ale Žižková přišla s něčím, co všechny překvapilo. Ostře totiž vystoupila proti manželově někdejší milence Dominice Gottové! Ta pro server Extra.cz uvedla, že se měl Žižkův stav o něco zlepšit. „Dnes jsem slyšela, že už je Honzovi lépe, tak je to na dobré cestě, díky bohu,“ radovala se Gottová. 

VIDEO: Krytinářova nahotinka Žižková zpěvem proti migrantům: Jak k tomu došlo, že jich tolik prošlo?

Video
Video se připravuje ...

Krytinářova nahotinka Žižková zpěvem proti migrantům: Jak k tomu došlo, že jich tolik prošlo? youtube.com

Tato slova ale manželku nemocného poněkud překvapila. „Od rána mně píšete, že jste se dočetli nové zprávy o zdr. stavu Honzíka. Když jsem si přečetla článek od serveru Extra.cz., kde se vyjadřuje Dominika Gottová k zdr. stavu mého manžela, tak jsem měla takovou radost a řekla jsem si, kéž by to byla pravda. Nevím sice, kde k této pozitivní informaci přišla, ale pokud bude mít pravdu, tak to s ní klidně mega oslavím,“ uvedla.

Sama se s Dominikou, kterou její choť připravil o věneček a strávil s ní tři roky života, v minulosti osobně setkala. A dokonce poznala i její maminku Toničku. „Honzík mě představil a obě byly moc milé,“ prozradila.

Válka o zprávy

Dominika se o kritickém stavu své někdejší lásky dozvěděla od redakce Blesku. „Napsala jsem mu podpůrnou zprávu na facebooku, tak snad si ji přečte. Dejte mi, prosím, v příštích dnech vědět, jak na tom je. Modlím se za něj,“ vzkázala nám. I tohle vyjádření ale Žižkovou trochu namíchlo. 

„Dočetla jsem se, že Domča píše Honzíkovi na fb. Kdybych chtěla, tak se tam podívám, protože mám přístup... Jsem ale taktní a je to pod moji úroveň. Mám starosti jen o to, aby se můj miláček vrátil a byl v pořádku,“ dušovala se zpěvačka s tím, že ty správné informace o Žižkovi naleznou fanoušci jen v jejích statusech na facebooku nebo instagramu. 

Fotogalerie
91 fotografií