„Tak teď jsem náhodou narazila na tatínkovo PF, které jsme každý rok fotili,“ svěřila se na instagramu Brodská a ukázala černobílou fotografii, na níž je celá rodina hezky vyrovnaná, ale místo, aby byli vedle sebe, tak jsou nad sebou. 

Z Vlastmila Brodského, který je zcela vepředu, je vidět jen část hlavy, ale ostatní už jsou v záběru celí - nejprve Terezina maminka Jana Brejchová (81) a pak bratr Marek Brodský (62), kterého měl Brodský s první ženou Boženou, zvanou Bíbou. A úplně nahoře je pak sama Terezka, s úsměvem od ucha k uchu.

„A tatínek poctivě posílal svým kamarádům a jejich kamarádům a příbuzným a jejich příbuzným….jednou jsem to počítala a bylo jich asi 300!!! Na nikoho nikdy nezapomněl❤️! Tak PF,“ doplnila ještě tmavovlasá herečka, kterou můžeme vídat v seriálu Slunečná.

Její vzpomínku ocenila řada lidí a všichni se shodovali na tom, že je to krásná fotka a že Jana Brejchová tehdy patřila k nejkrásnějším českým herečkám. Někteří také přiznali, že jim Brodský i po letech chybí. Jeden pán také přišel s vtipnou poznámkou, že herec vlastně tímto stylem focení vynalezl selfie. To samé si myslela i herečka a dabérka Tereza Bebarová (46). A Brodská se tomu jen smála. Jistě měla radost, že její fanoušky snímek potěšil.

VIDEO: Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích!

Video
Video se připravuje ...

Tereza Brodská (53) slaví 25 let s manželem Herbertem Slavíkem: Promluvila o milencích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
38 fotografií