Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Oblíbená Slunečná jde do finále: Nešťastná Decastelo a proměna Holubové!

/
  • Hvězdy se loučí se Slunečnou
    8. září 2021 ● 15:50

    Přestože to příznivci Slunečné slyší velice neradi, jejich oblíbený seriál, který z neochvějného piedestalu nejvyšší sledovanosti srazil Ordinaci v růžové zahradě 21 a pak jí už nedal možnost vyškrábat se zpět na vrchol, se chýlí ke konci. Mnohé celebrity se dokonce již se svými rolemi, co jim během dvou let natáčení přirostly k srdci, loučí… Co napsali na sociální sítě vaši oblíbení hrdinové… respektive jejich představitelé?

  • 1.

    Eva Decastelo (42)

    Modelka, moderátorka a herečka Eva Decastelo měla ve Slunečné „rodinný byznys“. Zatímco ona hrála cukrářku Zuzanu Dolejšovou, její televizní děti představovali skuteční potomci Michael (12) a Zuzanka (10). A manžel René Decastelo (48) byl scenáristou. V seriálu si její postava nejvíce rozuměla se skupinou „drben“. „Holky moje. Už teď se mi stýská. Krásné to bylo,“ napsala ke společné momentce Eva. Dámy se prý mimochodem začaly pravidelně setkávat i v soukromí. 

  • 2.

    Eva Holubová (62)


    Eva Holubová udělala „definitivní konec za Slunečnou novým účesem. „Takhle si mne ostříhali do dalšího projektu. Přestávám být definitivně Hana Schwarzmüllerová. Někdy vám o tom, jak se točí takový seriál, napíšu, co to dělá s hercem, jak ho to obohacuje nebo lágruje. Samozřejmě se mi bude stýskat. Ne po této roli, ale po celý ty rodině,“ pochvalovala si herečka na sociální síti. Rovněž zmínila, že během natáčení si užila nejlepší produkci. „Jste kus mého života. Děkuju! A jedeme dál!! To už tak prostě v životě chodí. Jak jsem zvyklá vidět většinou sklenici poloplnou, nikoliv poloprázdnou, i teď si říkám, dobře, že jsi to zažila, to hezky si uchovej, to těžký zapomeň.“

  • 3.

    Jana Stryková (42)

    „Holky ze Slunečné mě učí žít! Děkuju!“ svěřila se na instagramu herečka Jana Stryková, která coby vesnická drbna Petra Slaninová povila v průběhu děje syna. Ten dostal v tuzemské kotlině poměrně neobvyklé jméno Kevin, což bylo jakýmsi žertíkem od scenáristů: Slanina se totiž anglicky řekne „bacon“, takže šlo o narážku na amerického herce Kevina Bacona.  

  • 4.

    Lucie Polišenská (35)

    Miminka si ve Slunečné užila i herečka Lucie Polišenská, představitelka Julči Kabátové. Přestože je ona sama zatím bezdětnou, v seriálu se stala již matkou. Coby nejlepší kamarádka hlavní hrdinky Týny Popelkové strávila během natáčení nejvíce času s Evou Burešovou (28) a Markem Lamborou (26). „Dva roky života. Ňuňánci! Děcka, bylo to s váma bezva,“ vzkázala jim skrze internety.

  • 5.

    Tereza Brodská (53)

    Tereza Brodská, dcera slavného hereckého dua Jana Brejchová (81) - Vlastimil Brodský (†81), prý roli v seriálu vzala hlavně kvůli názvu tohoto projektu. Rodiče herečky totiž měli ve stejnojmenné vesničce chalupu…. A právě na tomto místě se nakonec její tatínek rozhodl dobrovolně ukončit svůj život. Brodská si však natáčení užívala i proto, že si v bandě „drben“ se svými hereckými kolegyněmi náramně sedla. „Dva roky života! Budete mně chybět holky! Ale pořád si zůstáváme!!!“ zadoufala na sociální síti.

  • 6.

    Regina Řandová (53)

    Herečka Regina Řandová, se rozhodla sdílet momentku z natáčení, na níž pózuje se slunečnicí v ruce. „Na tomhle krásném místě jsme dva roky točili Slunečnou. Bylo to jedinečné setkání spousty milých lidí. Slunečnice na rozloučenou byla hodně symbolická. Bude se mi stýskat, bylo to výjimečné a moc za to děkuji,“ dojala se herečka, kterou proslavila už role blondýnky se „zlatými Hromnicemi“ v nezapomenutelné komedii Bota jménem Melichar.
  • 7.

    Galerie

    Na další snímky z populárního seriálu se můžete podívat v naší galerii...

     

    VIDEO: Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vítá své diváky Slunečná

    Video
    Video se připravuje ...

    Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou vítá své diváky Slunečná FTV Prima

    Fotogalerie
    131 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

Kvasimodo: Nahatá s roztaženýma nohama je pěkná.

(11. 09. 2021 09:37)

Uživatel_5544378: Takže Decastelo nešťastná????? Pro mě pouze pornoherečka co si vybrala chlapa s velkým.. Pro mě ona nula,ale takový je dnes svět.Zenska co je dohledatelna v tom v cem Aichmaierova, dělá dnes radoby intelekta a ještě jí budou její nejbližší říkat...nic si z toho nedělej,to oni jen závidí....jako bych to slysel(a). Toto mě vážně donutilo reagovat, přesto, že nejsem žádný komentátor blesku

(08. 09. 2021 23:53)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy