Vlasta Haupt v minulosti překvapil tvrzením, že se s Gabrielou Gašpárovou nikdy nerozešli a tvořili pár i v době, kdy soutěžila v reality show Love Island. Tam se přitom pokoušela vyhrát po boku modela Petra Havránka (25) alias Pítra a tvrdila, že jsou její city k němu opravdové. 

Vlasta si dokonce pro svou milou chtěl do vily osobně dojít. „Ano, to je pravda. Letenky jsme měli s kamarádem koupené. Původně jsme měli dva plány - buď udělat rozruch a jít pro ni do vily, anebo druhá varianta - podpořit ji, protože mě před odchodem požádala o podporu,“ svěřil se mladík v rozhovoru pro televizi Markíza. 

Do jeho života tehdy ale vstoupila nová žena jménem Ivanna. „Změnila můj pohled na věc a já jsem se nakonec rozhodl nechat to tak,“ přiznal, proč na vpád mezi soutěžící nakonec nedošlo. 

Teď Vlasta překvapil opět. Po krachu jeho lásky s Gabrielou se zdá, že našel útěchu v další ženě. A o tajemnou Ivannu nejde. 

Pode informací serveru Expres.cz vyrazil slavit Silvestra na hory společně s Terezou Lojkáskovou přezdívanou Tess. Ta ve vile tvořila pár s excentrickým Nathanem, vztah jim ale nakonec nevyšel. 

O tom, že Tess a Vlasta nejsou jen kamarádi, přitom nemůže být pochyb. Na svém instagramu totiž zveřejnil fotografii, na které se společně mazlí v posteli a jeho vyvolená na sobě nemá nic jiného, než spodní kalhotky. 

Výhra jsou peníze, ne něčí srdce 

O celé soutěži si Gabrielin ex myslí svoje. „Zamyslete se nad tím, že je to hra, ve které jsou výhra peníze a ne něčí srdce. A jestli si myslíte, že něčí srdce lze získat takovýma sr**kama v takovém pořadu, tak vám gratuluji a je mi líto,“ vzkázal všem na svém instagramu. 

VIDEO: Blesk Podcast: Nechutné komentáře četla máma, přiznala Naomi

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Nechutné komentáře četla máma, přiznala Naomi Jiří Marek

Fotogalerie
74 fotografií