Do Love Islandu přišla kráska Gabriela Gašpárová údajně proto, aby našla lásku. Zdálo se, že jí to vyšlo - po boku modela Pítra se dostala až do finále a nakonec skončili druzí za Laurou a Martinem. Po návratu domů spolu dvojice začala žít, a dokonce podnikat... Teď ale promluvil její dnes již bývalý přítel Vlasta s tím, že bylo všechno docela jinak. 

Informace o tom, že měla Gabriela v době nástupu do vily doma přítele, už médii proběhla. Teď se rozhodl k celé záležitosti vyjádřit i sám Vlasta a slovenské televizi Markíza poskytl otevřený rozhovor. 

„Celou dobu trvání show až doteď mi denně chodí zprávy s otázkami, jak je to s Gabrielou. Cítím tlak okolí, abych šel s pravdou ven. Nechci nikomu ubližovat, ale chci být ve vnitřní pohodě, ať už je tato životní kapitola uzavřená,“ popsal důvody, proč se teď rozhodl k celé věci vyjádřit. 

S Gábinou se prý poznali v roce 2017 na jedné party a od té doby zůstali v kontaktu. Na konci prosince 2020, když byla doma po operaci prsou, odpověděl na její příběh na instagramu a v průběhu dalšího měsíce se kamarádství změnilo ve vztah. 

Plánovali spolu budoucnost

„Oficiální pár jsme vytvořili letos na Valentýna a vlastně ho asi i stále tvoříme, protože jsme se nikdy oficiálně nerozešli,“ uvedl. V březnu se pak Gabriela za Vlastou přestěhovala z Prahy do Brna. Dvojice spolu byla prakticky nonstop, protože měli oba flexibilní práci.

„Budoucnost jsme plánovali až do poslední minuty, kdy jí ve Španělsku vzali telefon před odchodem do vily. V jedné z posledních zpráv mi napsala, že chce život se mnou a že by jednou chtěla být matkou našeho dítěte. Takže ano, měli jsme plány. Proto si u mě nechala věci, protože jsme oba počítali s tím, že náš vztah po jejím návratu bude pokračovat,“ tvrdí Vlasta.

Všechno měla jenom hrát

Účast v reality show měla být vždycky Gábininým snem, proto ji Vlasta podporoval, i když se mu to nelíbilo. Věděl, že je to pro ni příležitost, jak se zviditelnit a získat si fanoušky. Nakonec se proto pár dohodl, že Gábina do vily půjde, bude ale zkrátka jen hrát určitou roli. 

To se jí povedlo - po boku Pítra se nakonec dostala až do finále. Na jejího televizního amanta prý Vlasta žádný názor nemá. Gábina si prý nepřála, aby pořad sledoval, a on to dodržel. „Netuším, kdo to je, soudit můžu jen podle toho, co mi řekli lidi, kteří se dívali, nebo kteří ho znají osobně,“ popsal.

O novém nápadníkovi své milé ale prý slyšel hodně negativ: „Že je to zákeřný hráč a pomlouvá. Osobně ho ale neznám, takže to není můj názor,“ svěřil se. Podle Vlastova názoru je ale Pítr přesným opakem muže, který by se Gábině líbil. „Ať už vizuálně, nebo charakterem,“ prozradil. 

Přestala komunikovat

O tom, že Gábina s Pítrem přiznali sex ve vile, samozřejmě slyšel. Protože mu ale slíbila, že se nic takového nestane, tak tomu prý Vlasta zkrátka nevěřil. Nijak se ho to proto nedotklo. 

Po návratu z vily ale komunikace ustala a jediná zpráva byla, kdy si k němu kráska může přijít pro věci. „Momentálně oficiální vztah nemám. Ale na Gabrielu už nemyslím, i když to stále není uzavřené. Možná je to celé součástí nějaké velké hry, těžko říct,“ uzavřel to. 

VIDEO: Blesk Podcast: Nechutné komentáře četla máma, přiznala Naomi

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Nechutné komentáře četla máma, přiznala Naomi Jiří Marek

Fotogalerie
105 fotografií