Viktoria Niangová žijící v Bratislavě na první pohled ohromí svojí exotickou krásou. Nelze jí upřít, že sex-appealu má modelka z povolání na rozdávání. Toho si je dobře vědoma, a tak se podle toho ve vile v reality show Love Island, která se odehrává na Kanárských ostrovech, chová.

Celý koncept vysílaný v Česku na TV Nova a Voyo spočívá v tom, najít na ostrově tu pravou lásku. A Aicha si myslí, že ji našla v pivovarníkovi Honzovi z Chebu, který je tichý a klidný, takže její naprostý protipól. Zatímco Aicha se ale domnívá, že protiklady se přitahují a už si plánuje společné bydlení v Praze, Honza už několikrát dal najevo, že se mu její zejména urážlivost nelíbí. Zkrátka nějaké mráčky na jejich nebíčku lásky se už objevily a není jisté, jak jejich vztah bude pokračovat po skončení show. Z ní Aicha předposlední týden před koncem vypadla po diváckém hlasování.

Čím televizním divákům tolik vadila, se lze dočíst například v komentářích pod fotkami na instagramovém profilu Love Islandu. „Ve mně vře, když tahle blbka otevře pusu,“ zní jeden z nejvíc lajkovaných komentářů. „Aicha mi už leze pěkně na nervy a divím se Honzovi, že jí to trpí. To její chování je děsný, furt jen fňuká, nic se jí nelíbí,“ myslí si další. „Nevyspělá a namyšlená, přitom nemá být proč. Nikdo nemůže za to, jak vypadá, ale myslím si, že chlapci ji obletovali kvůli něčemu jinému, než je vzhled. Tupota,“ zní jeden z mnoha ostrých komentářů těch, kteří patrně rozhodli o vypadnutí kontroverzní krásky.

VIDEO: Love Island: Jedna soutěžící to nevydržela a hrála si pod peřinou!

Video
Video se připravuje ...

Love Island: Jedna soutěžící to nevydržela a hrála si pod peřinou! TV Nova

Fotogalerie
49 fotografií