Poté, co z vily odešla Tereza (24), přibyli do party obyvatel luxusní vily v show Love Island sympaťák Patrik (25) a svérázná Naomi. Zatímco Patrika mnozí přešli víceméně bez povšimnutí, moderátorka dětského kanálu ČT:D ale už během první epizody vzbudila u diváků vášně. 

Naomi přišla do vily jako "bombshell", která má za cíl přítomné okouzlit a odloudit pány od jejich slečen. "Jsem poloviční Japonka. Miluji reality shows a vždy jsem snila, že budu součástí Love Islandu. Od vily očekávám to, že nebudu pořád na mobilu a konečně nebudu pracovat," představila se.

Diváky si ale zatím nezískala. "Ten její pištivej hlas! Že říkali, že tam můžou jen krásní lidé, tak to teda nevím, kde vzali tuhle hvězdu," rýpla si na oficiálním profilu služby VOYO fanynka Veronika. "Jak tohle může dělat modelku, proboha? A ještě když promluví," stěžovala si další žena. 

A desítky dalších jenom souhlasily. "Naomi katastrofa... Doufala jsem, že to je nějaká chyba jenom," zněl další komentář. "Čekala jsem, že mezi takové pěkné baby tam přijde ještě větší šupa, a ne tato. Vždyť jim nesahá ani po paty, ušatá a zubatá... Krása není všechno, vím, ale když už chtějí zamíchat kartami, tak aspoň něčím pořádným," hodnotila další divačka. Někteří dokonce psali, že si kvůli Naomi chtějí zrušit předplatné streamovací služby. 

Zatím si Naomi příliš fanoušků neudělala, životem ve vile ale jistě díky své bezprostřední a spontánní povaze zamíchá. Jestli nakonec diváky přesvědčí o svých kvalitách, na to si nicméně ještě budeme muset počkat. 

VIDEO: Love Island: Petr rozdával viagru!

Video
Video se připravuje ...

Love Island: Petr rozdával viagru! TV Nova

Fotogalerie
23 fotografií