Do reality show Love Island láká soutěžící kromě tučné výhry i možnost najít ve vile lásku.  Bohužel, jak už to tak bývá, některé spíš než upřímné pouto lákají peníze a nebojí se pro ně přikročit ani ke strategické lži. Podle některých fanoušků je to právě případ mladého fotbalisty Nathana. 

 

"Slovenský Ben Cristovao", jak se Nathanovi někdy přezdívá, má být podle nich slavoman, který by pro svůj cíl udělal snad cokoli. V minulosti už se objevil napříkald ve slovenské verzi Svatba na první pohled po boku holiče Adama Krutého, který se v show chtěl oženit. 

Tenkrát se ale Nathan prezentoval docela jinak, než jak ho diváci znají dnes. Tehdy ještě rozhodně nešlo o žádný prototyp konvenční mužnosti. Nathan v roli Adamovy "nejky" působil jako sladký a jemný hošík. Nejinak tomu ale bylo i u ženicha samotného. Ulízaný svalovec v růžové bundě a bílých džínách tehdy také vzbuzoval mnoho otázek.

Množí se navíc teorie o tom, že oba muže pojí něco daleko silnějšího, než jen přátelský vztah a že má Nathan s Adamem ve skutečnosti poměr. Spekulacím muži nepomáhájí ani svými žertíky na adresu své homosexuální lásky. "Gayové," komentoval například fanoušek Jakub společnou fotku obou mužů. "Dehonestující," reagoval Adam. 

 

Je tak otázkou, kde je vlastně pravda a zda vysportovaný Nathan nevěší Tereze ve vile jen bulíky na nos. Sám ale tvrdí, že s nikým žádné vztahy před příchodem do reality show neudržoval. “Ztrácel jsem se už, tak raději budu sám. Rok jsem s nikým nespal, protože to nepotřebuju. Rok jsem s nikým nic neměl, to se pročistíš, řekneš si, že to nepotřebuješ,” řekl Nathan v pořadu během rozhovoru s Mishalou.

Nakonec Nathan utvořil pár s Terezou a v současnosti patří mezi favority. Daří se jim dokonce natolik, že jsou často odměňováni i romantickými pobyty osamotě, během těch se ale k žádným intimnostem zatím ani neschylovalo. To teorie o fotbalistově údajné homosexualitě jenom přiživuje. 

VIDEO: Love Island: Petr rozdával viagru!

Video
Video se připravuje ...

Love Island: Petr rozdával viagru! TV Nova

Fotogalerie
27 fotografií