Ve Výměně se Jana představila spolu s partnerem Romanem a dcerami. Svérázná rodina žila v německém Zittau s 11 hady. Jak navíc žena v pořadu předvedla, nešla nikdy pro ostré slovo daleko a svému příteli klidně vlepila facku. Vzhledem k tomu, že s náhradní manželkou Sabinou navázal poměrně intenzivní vztah, nebylo se co divit, že se Jana opravdu hodně rozhořčila, a dokonce použila onu už zlidovělou hlášku „mačkáš mi hada, d*bile“.

Dnes už je Jana mnohem klidnější. Stále žije v Německu, ovšem s jiným partnerem, a zdá se, že změny v jejím životě na ni měly blahodárný vliv, alespoň co se jejího vzhledu týká. Rozloučila se s velmi krátkým sestřihem a s delšími vlasy vůbec nevypadá jako žena, která nejde daleko pro ostré slovo a ani pro facku.

„Pracuji nyní u koní, miluji je od mala a je dobré být na čerstvém vzduchu. Jsou to krásná zvířata a je mi fajn. Mezi zvířaty je mi nejlíp, jsou upřímná a na nic si nehrají,“ prozradila Jana webu ŽivotvČesku.cz s tím, že na její vystupování v oblíbené reality show už by raději zapomněla.

Video: Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí!

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova