Poslední premiérový díl Výměny manželek divákům televize Nova ukázal, jak to vypadá v rodinách dvou Ivet. Zatímco Iveta (33)  byla nešťastná ze zanedbaných dětí, druhá Iveta od počátku vedla s náhradním rodinou tak trochu válku. Z toho důvodu Výměnu předčasně ukončila a nakonec se nestačila divit, když se jí u Osmi očí nezastal ani její partner David (34). To jejich vztahem natolik otřáslo, že se Iveta chtěla rozejít. „Teď už se máme dobře, po tý Výměně to bylo hrozný další tři měsíce katastrofa, ale potom se to nějak samo úplně srovnalo,“ svěřila se Iveta pro televizi Nova, že vztah nakonec zachránili.

S jejím zdravotním stavem to ale po štípancích, které tvrdila, že má od štěnic z náhradní domácnosti, šlo bohužel z kopce. „Mám problémy, protože jak mě tam něco poštípalo, nejspíš ty štěnice, tak vlastně já jsem přijela domů a oteklo mi celý stehno, tak jsem s tím druhej den šla na chirurgii a tam mi řekli, že jak jsem si to škrábala, tak jsem si zanesla něco do kůže a dostala jsem z toho trombózu,“ tvrdí Iveta. „V říjnu následovala operace a pak se po tý operaci zjistilo, že se mi ta trombóza dostala do celý nohy,“ dodala.

Kromě zdravotních komplikací si ale podle svých slov z druhé rodiny odnesla i jiný život ohrožující zážitek. „Co se dělo mimo kamery, katastrofa. Tam se dělo to, že oni na mě nemluvili jménem. Já jsem byla kráva, svi*ě. Já jsem jim nic neudělala. On na mě vzal i nůž. Mně přijde, že on je blázen a ne já,“ nařkla Iveta náhradního manžela Honzu (36). „První dva měsíce jsem to nedávala psychicky, navštěvovala jsem i psychologa, absolutně jsem to nedávala. Co jsem si tam zažila, to nikdo neví,“ uzavřela vzpomínky na Výměnu manželek žena, která sama pro sprosté slovo nešla daleko. Když například odcházela od náhradní rodiny do hotelu, své náhradní dceři při odchodu řekla, že je pí*a. Následně to popírala, co to šlo.

VIDEO: Výměna manželek: Pokousání od štěnic?

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Pokousání od štěnic? TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií