Na tradiční velkolepou oslavu s množstvím hostů nemá Alžběta II. ani pomyšlení. Před čtyřmi dny pohřbila svého oddaného a milujícího manžela Philipa a celá rodina se stále nachází ve fázi hlubokého smutku. Společnost panovnici v těchto temných dobách dělají dvě štěňátka plemene corgi a dorgi (kříženec corgiho a jezevčíka), s nimiž tráví na pozemcích Frogmore takřka všechen svůj volný čas.

List The Sun nyní zjistil, od koho je v době březnové hospitalizace prince Philipa dostala darem. S úmyslem rozehnat černé mraky nad matčinou hlavou jí je opatřil 'vyvrhel' rodiny, princ Andrew, jenž je zapletený do sexuálního skandálu mrtvého miliardáře Jeffreyho Epsteina (†66). Štěňátka Muick a Fergus se připojila ke zbývajícímu dorgimu jménem Candy, a znovu tak rozrostla královninu psí smečku.

Alžběta za svůj dlouhý život vlastnila více než 30 psů plemene corgi. Fenku Susan, první tohoto plemene, dostala v roce 1944 k 18. narozeninám. Její vzdálený příbuzný a poslední královnin corgi Willow zemřel v roce 2018. Před několika lety se Alžběta rozhodla, že si další čtyřnohé společníky už pořizovat nechce. Nezdárný syn Andrew jí ovšem tento plán naboural. Zřejmě to ale myslel dobře a němá tvář jistě dokáže královně vykouzlit úsměv na tváři...

VIDEO: Osamocená Alžběta a rozesazená rodina: Pohřeb prince Philipa v kapli sv. Jiří

Video
Video se připravuje ...

Osamocená Alžběta a rozesazená rodina: Pohřeb prince Philipa v kapli sv. Jiří reuters

Fotogalerie
98 fotografií