První narozeniny britské panovnice bez prince Philipa za posledních více než 70 let jsou, tak jako loni, poznamenány koronavirovou pandemií. Stejně jako v roce 2020 také pozbudou tradiční okázalosti, veřejných průvodů, slavností a ohromných rodinných setkání. Podle listu Daily Mail prožije čerstvá vdova Alžběta osamělé půlkulatiny v malém, bezpečném kruhu nejbližších lidí a zaměstnanců.

Zdroje předpokládají, že královně v neradostnou středu budou společnost dělat její dva synové - princ Edward (57) a černá ovce rodiny princ Andrew (61), zatímco princ Charles (72) a princezna Anna (70) popřejí matce telefonicky. Na návštěvu za babičkou zřejmě přijede princ William (38) s manželkou Kate Middletonovou (39) a vezmou s sebou své tři ratolesti. Velký otazník visí nad přítomnosti prince Harryho (36). Stále není jisté, kdy poletí zpátky do Kalifornie za svou ženou Meghan Markleovou (39).

Zdroje pro Daily Mail dále tvrdí, že královna poprvé po dlouhých letech oželí zveřejnění svého nového portrétu na sociálních sítích. Britské ministerstvo obrany v neděli oznámilo, že se Hyde Parkem a londýnským Towerem nerozezní tradiční slavnostní salvy na její počest.

Podle dalších zasvěcených stráví královna Alžběta svůj speciální den na pozemcích Frogmoru venčením svých nových štěňátek Ferguse a Muicka. Ve Frogmore údajně strávila celou neděli a vypořádávala se skutečností, že zbytek svého života stráví bez manžela po svém boku.

VIDEO: Osamocená Alžběta a rozesazená rodina: Pohřeb prince Philipa v kapli sv. Jiří

Video
Video se připravuje ...

Osamocená Alžběta a rozesazená rodina: Pohřeb prince Philipa v kapli sv. Jiří reuters

Fotogalerie
105 fotografií

Jak na královské cupkaky čtěte ZDE >>>