Dýdžejka Ladida nerada chodí okolo horké kaše, a tak když v Prostřenu došlo na její osobní život, tak přiznala, že ve společné domácnosti žije se ženou. A co víc, poznaly se přes seznamku. To se moc nelíbilo Lence Kořínkové.

Děsí mě, že jsme jako lidstvo dopadli tak, že se musíme seznamovat přes nějakou seznamku, že nejsme schopní se najít,“ pohoršuje se Lenka.

Linda je přitom matkou dvou dcer - Evy Nary (9) a Anny Kaiy (6). Jejich otcem je nejznámější český snowboardista Martin Černík. Ale jejich vztah se před lety rozpadl a půvabná blondýnka, která se živila jako modelka, se zamilovala do ženy. Její přítelkyní, je už nějaký čas kráska s vysekaným tělem - Sára Podzimková. 

VIDEO: Lenka Kořínková v Prostřeno!: K vaření potřebuje asistenty!

Video
Video se připravuje ...

Lenka Kořínková v Prostřeno!: K vaření potřebuje asistenty! 

O tom že se holky milují, svědčí snímky na jejich profilech na sociálních sítích. „Moje královna,“ okomentovala například Sára fotku, kde jsou s Lindou v objetí.

Před lety se Linda k modelingu na krátkou chvíli vrátila a zapózovala pro Xman.cz. Jednalo se o jedny z nejodvážnějších snímků její kariéry. „Cítila jsem se přirozeně a focení mi dokonce dodalo více sebevědomí a chuť ukázat něco víc,“ pochvalovala si úspěšná dýdžejka, které parťačku před objektivem dělala DJ Lucca. Ta má za manžela hudebníka, člena kapely Lucie - Michala Dvořáka. 

Fotogalerie
30 fotografií