„Chtěl jsem, aby si Dan vyzkoušel, jaké to je, starat se o děti (trochu se podle jiných dílů dalo tušit, že bezdětný pár vyměněj do rodiny s hodně dětmi, a to vyšlo), sám je jedináček, děti by moc chtěl a trochu jsem doufal, že změní názor - jenomže on to setsakramentsky dobře zvládnul a názor nezměnil, šest dětí prý není potřeba, ale tři klíďo (tak tohle neklaplo),“ napsal s nadsázkou poltik a herec Stropnický na sociální sítě po odvysílání daného dílu Výměny manželek

Jeho partner zvládl péči o děti v náhradní rodině a stále by si přál mít možnost založit rodinu vlastní, ačkoliv to české zákony neumožňují. Teď ale dostal jednu obzvlášť krásnou a výjimečnou reakci na účast ve Výměně - ozvala se mu totiž jedna holčička z dětského domova! 

„Já jsem Emma a je mi 9,“ zněl úvod emailu a následovalo vysvětlení, že se v domově na Výměnu dívali. „Říkal jsi, že bys chtěl mít děti, ale že to nejde. Já bych k vám klidně šla, protože ses mi moc líbil,“ vysvětlovala dívenka a v textu udělala i pár chyb. Následně napsala něco o sobě a přiznala, že má ráda různá zvířata. Nechala se slyšet, že by jí zajímala i divadla a hrady a zámky, ale nikdy tam ještě nebyla.

Na závěr pak zopakovala, že by byla ráda, kdyby si ji Stropnický s Krejčíkem vybrali, i když jsou „dva kluci“. Nabízela, že se zkusí u „tet“ v dětském domově přimluvit. Zkrátka se jednalo o velmi dojemný text, pokud to tedy nebyl nějaký podvrh a vtípek.

Jisté je, že samotný Krejčík to vzal vážně. „Ať sem k tomu napíšu cokoliv, nebude to ani ze setiny tak silný jako to, co se teď ve mně děje. Odepsal jsem jí, že mám papoušky taky rád, že jméno Emma se mi pro holčičku vždycky líbilo a že tam tetám zavolám. Někdy jsou chvíle, kdy se vyplatí jít osudu naproti. Odvážná. To je hezký,“ napsal na facebooku herec a dabér rozněžněle. V komentářích mu zatím všichni jeho známí popřáli hodně štěstí a uznali, že tohle by byla pořádná výzva... tedy, pokud to skutečně vyjde.

VIDEO: Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo ně jzískal zasloužilou matku

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo ně jzískal zasloužilou matku TV Nova

Fotogalerie
42 fotografií