Deset dnů na zámku, daleko od milujícího manžela a šesti dětí, si Martina náramně užila. „Nošení dřeva dvakrát denně, bolavé nohy a spálené prsty od kamen a zmrzlý nos z kuchyně, jako celek to bylo strašně zajímavé a jiné. Pro mě to byla dovolená,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro Nova Plus.

Od samého začátku do konce Výměny si svého náhradního partnera pochvalovala. Dojmy se nezměnily ani po skončení natáčení. Přesto jí během prvního setkání hlavou probleskly obavy, zda ji Matěj v jejím znechuceném postoji vůči politikům neutvrdí. „Byl hrozně příjemný a milý. To půjde, to není žádný blbeček,“ vzpomínala Martina. Se Stropnickým jsou v každodenním kontaktu, což potvrdil i Matěj. „Dan je zase v kontaktu s dětmi,“ doplnil, že jeho partner stále udržuje kontakt se svými náhradními dětmi.

Video: Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo něj získal zasloužilou matku

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Matěj Stropnický poslal partnera do osmičlené rodiny, místo ně jzískal zasloužilou matku TV Nova

Strach ale šestinásobná mamina prožívala ještě předtím, než nasedla do auta, které ji dopravilo do Osečan. Z pravidelného sledování Výměny v televizi totiž očekávala, že jí do rodiny dosadí nějakou „nafoukanou fiflenu, která sporák viděla maximálně z letadla“. Z fifleny na svém zámku se děsil i Matěj. Nakonec to dopadlo líp, než obě strany doufaly. Dan velmi příjemně překvapil nejen její děti, ale především tátu Pavla.

„Manžel byl spokojenej, že přišel super strejda a dalo se s ním mluvit. Děti si ho úplně zamilovaly. Dan výborně vaří a peče. Měla jsem pak strach, že když se vrátím domů, děti mi řeknou, že si chtějí nechat Dana, protože je lepší maminka než já,“ smála se Martina v rozhovoru.

Herec si s šesticí malých nezbedníků utvořil opravdu kouzelný vztah. Dokonce Matějovi navrhl, že by v létě mohly děti přijet na týden na návštěvu na zámek. Na to se Stropnický moc nadšeně netvářil. „Dan je jedním ze dvou lidí, kterým bych bez strachu svěřila své děti,“ prohlásila upřímně Martina. Ta Krejčíkův návrh na týdenní oddech bez hladových krků naopak vřele vítá. Otázkou je, jestli na jeho slova skutečně dojde...

VIDEO: Jaký je opravdový život na zámku Matěje Stropnického? Sledujte v premiérové Výměně

Video
Video se připravuje ...

Jaký je opravdový život na zámku Matěje Stropnického? Sledujte v premiérové Výměně TV Nova

Fotogalerie
44 fotografií