Nemá to prý už cenu. „V mém případě je to zbytečné. Jsem ležák, nikam nechodím. A ten, kdo je se mnou ve styku, je očkován nebo testován,“ pokračovala Hlaváčová s tím, že se nemá čeho bát.

„Vždyť já už jenom spím, případně se dívám na televizi,“ dodala. Nejraději prý kouká na filmy, ve kterých hraje společně s manželem Luďkem Munzarem (†85). „To byly krásné doby, tyhle vzpomínky mne stále drží při životě,“ podotýká.

Sleduje rodinu

V televizi herečka ale sleduje pečlivě také současné dění, a samozřejmě celou svoji rodinu. Tedy dceru Báru Munzarovou s manželem Martinem Trnavským a vnučku Aničku Dvořákovou. Tu naposledy viděla v seriálu Hlava Medúzy, kde měla malou roličku.

„Mám z ní radost. Je šikovná, ale nemohu říct, že bych ji ráda viděla jako herečku. Je s tím velké trápení. Ale řekla bych to takhle: Je jedno, co bude v životě dělat, hlavně aby to dělala dobře a byla v tom šťastná,“ míní herecká legenda.

Pro rady nechodí

A chodí si někdy Anička k babičce pro herecké rady? „My se už tak často nevídáme. Já jsem ležák a už žiju mimo,“ odpověděla Hlaváčová. Co tím myslela, se lze jen domnívat.

Jisté je, že má léta nemocný nervový systém a její zdravotní stav vůbec není dobrý. Její diagnóza prý ale není ani Parkinsonova choroba, ani alzheimer. Sami doktoři prý tápou...

Video
Video se připravuje ...

Vdova Hlaváčová promluvila o smrti Munzara! A hvězdu seriálu MOST! Hofmanna chtějí i v zahraničí. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
12 fotografií