Milovaného Luďka má tak herečka stále vedle sebe, neboť popel rozptýlili pod hercův oblíbený strom. Zahrada rodinného domku v Podolí je totiž místem, které herecký bard miloval nadevše.

Na zeleném trávníku před svým domem prožil také poslední velké štěstí. To když tam pod širým nebem řekla jeho dcera Bára Munzarová (47) svoje »ano« Martinu Trnavskému (49), kterého pojal herec za zeťáka s velkým nadšením. „Takhle si to i manžel přál. Jsme stále spolu,“ dodala ještě Hlaváčová.

S manželem Luďkem by za sebe dýchali snad od první chvíle, co se poznali. Proto také chtěla mít teď Hlaváčová rychle za sebou svoje 81. narozeniny. „Děkuji, že jste si vzpomněli, já ale nic neslavím,“ řekla nám 26. března!

„V mém věku není už co slavit. Jsem tu také sama, moje rodina je celá pracovně pryč,“ pokračovala Hlaváčová s tím, že největším důvodem, proč narozeniny vůbec nevnímat, je fakt, že přesně před dvěma měsíci, 26. ledna, její Luděk zemřel. 

Navíc prý také byla zvyklá na dvojitou oslavu, neboť herec se narodil 20. března, jen pár dnů před ní. „Doma sama ale nebudu. Přijde kamarádka s bábovkou,“ dodala na vysvětlenou ještě herečka, která žije v rodinném domku s dcerou Bárou, zetěm Trnavským a vnučkou Annou Dvořákovou (17), kterou má Bára s prvním manželem Jiřím Dvořákem (52).

„V životě jsem měla a mám velké štěstí. Měla jsem toho nejlepšího mužskýho na světě a mám tu nejlepší rodinu na světě. To je důvod, proč být šťastná za jakýchkoli okolností,“ prohlásila nakonec Hlaváčová, která kvůli Parkinsonově chorobě musela herecké řemeslo pověsit na hřebík.

VIDEO: Jana Hlaváčová převzala cenu za dabing: Kvůli nemoci jen po telefonu!

Video
Video se připravuje ...

Jana Hlaváčová převzala cenu za dabing: Kvůli nemoci jen po telefonu! redakce Blesk TV

Fotogalerie
72 fotografií