Jednička v žebříčku slovenských influencerů Zuzana Strausz Plačková zažívá v současnosti horké chvilky. Po policejní razii ji i jejího manžela Reného Strausze zadržela policie a oba čelí hrozbě vězení kvůli údajnému obchodu s drogami.

Kontroverzní podnikatelka se dušuje, že je obvinění liché. „Já jsem nevinná, takže… A toto je prostě běžný postup. Nemám k tomu víc co říct. Já jsem si vědoma své neviny. Samozřejmě že jsem o drogách nevěděla. Myslíte si, že při tom, co já vydělám z legální činnosti, že mám zapotřebí dělat s drogami? Vždyť to je úplný nesmysl a výmysl,“ citoval slovenský deník Plus Jeden Deň její vyjádření z výslechu.

Současný skandál ale není jediný, jenž na svém kontě influencerka má. V minulosti například natočila video pro dospělé, na kterém vystavuje celé své tělo důkladně pomazané mastným olejíčkem. Záběry měly původně zůstat mimo Česko a Slovensko, nakonec se sem ale přece jen dostaly. Plačková si z toho podle svých slov nic nedělala, protože se prý nemá za co stydět a její tělo je její prací. Koneckonců jde o někdejší playmate.

Několik rozchodů, pak růžová svatba

Pozornost médií si přitáhl i její vztah s dnes už manželem Reném Strauszem. S tím se nejdříve několikrát rozešla a opět dala dohromady, aby nakonec svůj vztah zpečetili svatbou. A přesně ve stylu Plačkové nebyla veselka jen tak ledajaká.

Kdo by tipoval, že nevěsta dorazí k oltáři v bílém, toho by čekalo pořádné překvapení. Plačková si totiž vybrala pompézní jasně růžovou róbu, jež byla posetá kamínky. Pozadu nezůstaly ani družičky, které navlékla do krátkých tylových sukének a bílých upnutých tílek.

Influencerka se nebojí šokovat ani vlastním vzhledem. Za sebou má už několik operací prsou, vylepšení zubů, jednou ročně si nechává napíchat rty, podstoupila vyhlazení čela a pravidelně nosí výrazné modré kontaktní čočky či umělé řasy. Velké poprsí jí ale působilo spíš problémy než potěšení, a tak se po čase rozhodla nechat si ho opět o něco zmenšit. Stěžovala si přitom například na omezený výběr podprsenek.

V roce 2012 se tehdy ještě jako neznámá blondýnka s prořízlou pusou objevila v reality show Hotel Paradise. Tenkrát sice nevyhrála, získala si ale nějakou fanouškovskou základnu a dala o sobě vědět veřejnosti. Od té doby se jí cesta za slávou dařila čím dál lépe.

Lockdown a smradlavé celebrity

Nečekaným požehnáním byla pro Plačkovou pandemie, jež zavřela lidi doma a řadu z nich přikovala k elektronickým zařízením. V měsících lockdownů Plačkové prudce přibývali sledující, díky kterým vydělávala na instagramu čím dál více peněz. Influencerka se přitom netají tím, že se ještě před třicítkou stala milionářkou.

Plačková si slávu náležitě užívá, svou prořízlou pusu a výrazný charakter ale s rostoucím zájmem veřejnosti nikam neodložila. V rozhovoru pro slovenský deník Nový Čas se například nechala slyšet, že na exkluzivních VIP akcích mnohé celebrity odpudivě smrdí potem, případně že si leckdo na prominenta jen hraje, ale přitom má doma ve dřezu připálené hrnce. Jmenovat však odmítla.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Fotogalerie
201 fotografií