Hvězdu sociálních sítí zadržela Národní kriminální agentura (NAKA) v pondělí brzy ráno v jejím bratislavském bytě a posléze byla převezena do domu v Miloslavově, kde proběhla domovní prohlídka. Zatčena byla i s manželem v rámci zásahu na více méstech Slovenska, celkově bylo zadrženo 15 lidí. Všechny policie obvinila, jak krátce po poledni uvedla ve svém vyjádření.

„Během domovních prohlídek zajistili policisté více než devět kilo metamfetaminu, z nichž by se dalo vyrobit minimálně 90 tisíc jednorázových dávek drogy. Zajistili i zbraně, střelivo, cigarety a více než 70.000 eur (1 781 010 korun) v hotovosti,“ uvedla slovenská policie s tím, že všech 15 lidí obvinila z drogové činnosti a zosnování a podporování zločinecké skupiny. Nutno dodat, že neupřesnila, u koho byly drogy, zbraně nebo peníze nalezeny a tak není jasné, co (a zda vůbec něco) našla u Plačkové.

,,Zuzano, obvinili vás," zeptal se jí redaktor Markízy, když přicházela na výslech do Trenčína. ,,Já nevím, co to je, jaké jsou pokyny. Doufám, že se to brzy vše vysvětlí. Chci jen vzkázat lidem, dávejte si pozor, s kým se setkáváte, a pak můžete být pak vržen do jednoho pytle s určitými lidmi. Ani o tom nemusíte vědět," uvedla do markízácké kamery Plačková v doprovodu policejního příslušníka.

VIDEO: Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech!

Video
Video se připravuje ...

Policie vtrhla do domu Queen Plačkové! Influencerku si odvedli v poutech! Plus JEDEN DEŇ

Po vznesení obvinění může být Plačková vyšetřována na svobodě, nebo dá vyšetřovatel návrh na vazbu. Tento úkon musí stihnout do 48 hodin, pokud jde o závažný zločin, v tom případě se zadržení navýší na 72 hodin. Soudce pak rozhodne, zda Plačková skončí ve vazbě. Zajímavé je, že matka Plačkové dávno před informací policie o obvinění uvedla, že její dcera s manželkem jsou už za hranicemi Slovenska.

Fotogalerie
64 fotografií