Zuzana Plačková na dovolenou na Zanzibar odletěla s manželem Reném. Dopředu si pronajali vilu s bazénem v bezprostřední blízkosti pláže, ale skutečnost byla jiná. 

Když vkročila do vysněného ubytování, čekalo ji nepříjemné překvapení. Zuzana a René totiž dostali obrovský dům, který vůbec nechtěli. A po bazénu nebylo ani stopy. Šok byl o to horší, že za pronájem vily zaplatili manželé obrovské peníze.

Jakože jdu do této Melie (název resortu, pozn. red.) jen kvůli vile s bazénem u moře. Zaplatím za čtyři noci tolik, co moje máma nevydělá za rok, ale oni mi řeknou, že moje vila bazén nemá a že mají plně obsazené,“ rozčílila se slovenská instagramová královna.

VIDEO: Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech!

Video
Video se připravuje ...

Královna Plačková je rok před třicítkou milionářkou: Z jejích výdajů za luxus se tají dech! Markéta Reinischová

Místo bazénu, v němž na dovolených ráda tráví čas, dostala obří dům. „A toto nám bude na co? Obrovská vila, dvě obrovské ložnice, obrovská terasa... Jsme zde pouze s Reném, kdyby někdo chtěl, vezmu zadarmo,“ nadávala nasupená Plačková.

Ještě jsem se ani nevybalila a už jsem litovala, že jsem nejela jinam než na Zanzibar. Zbytečně vyhozené peníze. Tak jen se nenechte o**bat, co píší na stránkách a co je realita, když pak přijdete. Neboť mně je opravdu do pláče,“ dodala Plačková. V obří vile strávili ale jen jednu noc, protože nakonec vysněnou vilu s bazénem přece jen dostali, ale opět za vlastní peníze! Takže teď mají vily dvě. 

VIDEO: Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video
Video se připravuje ...

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy? Markéta Reinischová

Fotogalerie
64 fotografií