Se svým partnerem randí zpěvačka Dominika Stará sice sotva rok, ale podle všeho je to ten pravý. Už jsou zasnoubení… a co nevidět z nich budou i manželé. Kvůli plánové veselce dokonce plavovlasá kráska odmítla nabídku slovenského premiéra Igora Matoviče (47), aby se stala jeho mluvčí (což bylo pro mnohé její příznivce velkým překvapením, jelikož se Stará politologii a vlastně ani politice nikdy nevěnovala, po osmiletém gymnáziu na Slovensku jen v USA, kam se na čas přestěhovala, totiž studovala management).

Se snoubencem si každopádně již stihla pořídit společný byt a po svatbě se hodlají sestěhovat – zpěvačka je totiž silně věřící, a tak ji na předmanželské techtle mechtle zřejmě neužije.

A ani na okřídlené rčení „do roka a do dne“ – partner jí zásnubní prstýnek navlékl v červenci, velký den D ovšem Dominiku čeká již teď v lednu. Zpěvačka to sice nikde explicitně nenapsala, ale leccos naznačovalo tomu, že už slyší znít svatební zvony: svatební šaty měla například vybrané už v polovině října. Jméno jejího vyvoleného a ostatně i konkrétní datum veselky bylo obestřené mlhou tajemna.

Alespoň tedy do chvíle, než půvabná pěnice poslala svatební oznámení „queen“ Plačkové. Ta se totiž o svou radost z pozvánky podělila se všemi svými followery – kterých má na instagramu více než 700 tisíc!

VIDEO: SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Martin Chodúr otočil: Druhé dítě ani svatba nebude! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Oznámení je velice krásné, s něžným motivem bílých květin. „Ve víře života jsem tě vyhledala a do rukou ti dala život svůj. Starej se o něj, lásko moje, vždyť to bude i život tvůj,“ stojí na něm a dále se v něm píše, že snoubenci „vděčni Bohu za dar lásky“ s velkou radostí oznamují, že svátost manželskou přijmou v římsko-katolickém kostele Nanebevzetí Panny Marie v Šamorině. Jméno a datum ovšem slovenská média, která storíčko Plačkové okamžitě sdílela, nechala rozostřit, aby bylo nečitelné. „Respektujeme, že Dominika nechce, aby se vědělo, kdy a komu řekne své ‚ano‘, proto jsme se rozhodli tyto údaje zakrýt,“ psalo se například na webu Topky.sk.

Jisté je tedy v současné době pouze to, že partner Dominiky se jmenuje Michal a musí být, stejně jako blond zpěvačka, věřící a pokřtěný, jinak by si společně nemohli dopřát církevní obřad. Víme také, že k té velké události dojde ještě v době slovenského lockdownu způsobeného koronavirovou pandemií. Nabízí se otázka, zda i Dominičin obřad jako takový také sdílen Plačkovou, bývalou playmate a současnou vlivnou influencerkou… anebo se ze své chyby již poučila a nechá ho čistě pro Dominiku, Michala a jejich blízké.

VIDEO: SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? 

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Miro Šmajda je pěkný divoch! Co se děje po koncertech? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
55 fotografií