„Pan premiér mě pozval na Úřad vlády s tím, že jsme si povídali o této pozici, ale zatím nepadlo ani definitivní ano, ani definitivní ne, ani z jedné strany. To znamená, že stále je vše otevřené. To je všechno, co bych k tomu momentálně řekla,“ nechala se pro slovenský magazín Nový Čas počátkem dubna slyšet půvabná zpěvačka Dominika Stará. Kráska, která jako šestnáctiletá zazářila v pěvecké soutěži, a společně se zpěváky Martinem Chodúrem (30) a Mirem Šmajdou (31) se dostala až do finále, popřela, že by se znala už někdy z dřívějška s tímto slovenským politikem. Prý se poznali až na Úřadu vlády, kde jí Igor Matovič dal nabídku, která se neodmítá.

A světe div se, ona ji podle zjištění týdeníku Šarm odmítla. To, že sešlo z této podivné spolupráce, která nikomu nešla do hlavy (přece jenom Dominika, byť je vzhledem velice reprezentativní, se nikdy žádné politologii nevěnovala, po osmiletém gymnáziu na Slovensku se jen v USA, kam se na čas přestěhovala, věnovala studiu managementu), již sama Dominika do médií potvrdila. „Ano, to místo jsem nepřijala,“ řekla slovenskému magazínu.

Zároveň také prozradila, čemu dala přednost před politickou kariérou: „S přítelem jsme si o tom popovídali, a dala jsem přednost rodině. Chtěli bychom děťátko, chci rodinu, a když jsem to celé zvážila, tak by se to nedalo skloubit,“ vysvětlila své rozhodnutí charismatická plavovláska, která aktuálně žije v Šamoríně na jihu Slovenska. Být mluvčí premiéra, jenž na svou pozici nastoupil teprve 21. března tohoto roku, by vyžadovalo hodně času – a rozhodně i časté cestování. Na maminkovské povinnosti by tedy musela zapomenout. „A ne, miminko nečekáme,“ zdůraznila Stará. Zatím…

VIDEO: Aktuálně ze SuperStar – Super výběr: Soutěžící se zdržel na toaletě!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar Super výběr: Soutěžící se zdržel na toaletě! TV Nova

Fotogalerie
38 fotografií