Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krásná influencerka (19) havarovala na motorce: Skončila pod koly náklaďáku a zlomila si 28 kostí!

Autor: rc - 
4. ledna 2021
05:25

Vážná zranění utrpěla při nehodě influencerka Beatriz Rabiová. Devatenáctiletý miláček sociálních sítí havaroval se svým otcem na motorce v brazilském Sao Paulu. Poté, co žena spadla z motorky, přejel ji nákladní vůz! Beatriz si zlomila osmadvacet kostí a pět obratlů! Z vážných zranění se zotavuje v nemocnici.

Fanoušky na sociální síti vyděsila krásná influencerka pocházející z brazilského Sao Paula. Beatriz Rabiovou na sociální síti instagram sleduje víc jak 78 tisíc lidí! Devatenáctiletá kráska svým fanouškům radí ohledně módy, krásy a zároveň inspiruje cestovatelskými tipy. Ovšem posledních několik dní tráví v nemocnici.

V rodném Sao Paulu měla vážnou nehodu, která ji málem stála život. Se svým otcem jela na motorce, když dostali smyk a z motorky spadli. Poté, co Beatriz dopadla na silnici, jel v protisměru nákladní vůz, pod jehož koly kráska skončila. Beatriz byla převezena do nemocnice. Podle informací britského deníku Daily Star si zlomila osmadvacet kostí a pět obratlů! „Když nákladní vůz projel, nikdo ho v té době neviděl, cítila jsem to pouze já. Nikdo mi nevěřil, ale když jsem dorazila do nemocnice, doktor řekl, že nákladní vůz mě skutečně přejel a zlomil mi osmadvacet kostí,“ uvedla Beatriz.  

O nehodě již informovala své fanoušky na sociální síti a zároveň zveřejnila snímek z nemocnice, na němž leží na nemocničním lůžku obklopena barevnými balónky. „Nebyl to snadný rok a neměl ani šťastný konec, jaký jsme očekávali, ale všechno je v pořádku. Je to boží plán a vím, že tato fáze, kterou procházím, je pouze fází a bude sloužit jako zkušenost,“ uvedla k fotografiím s tím, že má po svém boku milující rodinu.

VIDEO: Milionářka Anastázie (†18) zemřela na milované motorce: Pár minut před tragédií se smála na pláži!

Video  Milionářka Anastázie (†18) zemřela na milované motorce: Pár minut před tragédii se smála na pláži!  - Instagram, profimedia.cz
Video se připravuje ...

fido2 ( 4. ledna 2021 10:37 )

Ať se jde fluencerka vycpat...

Zobrazit celou diskusi