Zatímco některé české krásky stihly otěhotnět v první vlně pandemie na jaře, některé si to nechaly na letní prázdniny. Podruhé těhotná je vlivná influencerka Nikol Štíbrová! S přítelem Petrem Leitgebem o miminku mluvili téměř od začátku a zadařilo se. Blondýnka má za sebou první trimestr. 

„Miminko jsme chtěli moc, takže jsme rádi, že to klaplo. Pohlaví zatím nevíme, ale když se na svůj obličej ráno podívám do zrcadla, vypadá to minimálně na tři holčičky,“ svěřila se Blesku nastávající maminka. 

Na jaře se dvojice pustila do stavby domu za Prahou, zda ho stihnou dokončit do porodu, je otázkou. Každopádně vilka zasazená do přírody roste jako z vody. 

Strašně se těším. Strašně, ježiši! Dům mi nakreslila pastelkami moje maminka před dvěma lety. Co na tom, že je zubařka. Děkuji, mami! Seš dělo. Pak přišli přátelé z designového studia a pomohli návrh dotáhnout, respektive navrhli interiéry přesně tak, 'abysme to byli my'. Takže světlo, vzduch, dřevo, teplo. Jste nejlepší a budu vás teď všem cpát!” pochlubila se na sociální síti jedna z trojice 3v1. 

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Nikol na začátku prosince s Petrem oslavili roční výročí. „Nejvíc parťák seš. Nejvíc. Díky za tenhle klid, díky za tuhle lásku,“ vyznala se Štíbrová, která má syna Matese s produkčním Martinem Kynclem. S tím sice byla zasnoubená, ale rozešli se, když chlapci byl rok. 

VIDEO: Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
41 fotografií