„Těhotenství nebylo vůbec plánovaný, já jsem byla hodně v šoku. Pepa se s tím sžil rychle,“ popisovala Ornella s tím, že měla po celý život podvědomě nastavený „strop“ – pouze dvě děti. Kromě toho měla problémy podruhé otěhotnět a pomoc našla až na internetu, díky kterému si naordinovala cvičení a speciální bylinné čaje a rovněž bylinnou kúru i pro manžela. 

Třetí těhotenství se jí zdá prozatím nejtěžší – prvního syna Quentina (7) měla v době, kdy jí bylo pouhých dvacet a byla na vrcholu sil. Při druhém těhotenství se přidaly nějaké menší problémy a teď je podle vlastních slov zcela „vyflusaná“. 

Třetí dítko byl podle Ornelly zkrátka zásah osudu, nicméně antikoncepci kvůli svému zdravotnímu stavu nikdy brát nemohla. „A protože jsem věřící, neumím si představit, že bych to těhotenství ukončila,“ rozhovořila se o možnosti interrupce. Obě děti rodila císařským řezem a další miminko přijde na svět stejným způsobem, přestože se doporučuje, aby mezi tímto vážným chirurgickým zásahem do ženského těla byl rozestup minimálně dva roky, aby se rána v děloze dostatečně zahojila. „Jsem kvůli tomu riziková rodička, tak doufám, že to zvládnu…“ posteskla si s tím, že navíc ani více než tři císařské řezy podstoupit nemůže.

VIDEO: Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti!  

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti! David Turek, Aleš Brunclík

Vyšší věk svého partnera, zkrachovalého podnikatele Josefa Kokty (63), si Ornella plně uvědomuje. „V tomhle jsme trošku ulítlí, o smrti se bavíme jako že už x let předtím. Jak to chceme, do čeho chceme pohřbít, kam rozprášit, já mu říkám, co chci mít na sobě… On už zná mé preference, já vím ty jeho,“ prozradila s úsměvem. Přestože je Pepa ve věku, kdy se jiní muži už starají o svá vnoučata, on bude mít záhy doma rovnou dvě řvoucí miminka. „Musím říct, že má dobrou fyzickou kondici a také duchem je mladší. Furt mladej kluk, co poslouchá Black Sabbath. A to se mi na něm hrozně líbí,“ rozplývala se nad ním mladá paní Koktová.

Reakce jejího syna Quentina na další děťátko na cestě byla dost nečekaná. „Myslel si, že je to vtip. Říkal mi, že tady přece nemůžeme mít milion dětí… tak jsem mu říkala, neboj, tohle je konečné číslo,“ smála se Ornella. Chlapec pochopitelně vyžaduje spoustu pozornosti. „Je to svéráz, který má na všechno svůj názor, navíc je to malý cholerik a já jsem taky cholerik, tak je to u nás občas trochu divočejší. Je ‚švihlej‘ na techniku, ale podle psycholožky je na jednu stranu úplně geniální a napřed, vymýšlí vlastní věci a programuje… Občas mu doma říkáme, že je to takový náš malý Sheldon,“ dodala v narážce na známou postavu z populárního amerického seriálu Teorie velkého třesku a rovněž seriálu přímo o jeho dětství, příznačně nazvaném Malý Sheldon.

VIDEO: Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová ostříhala syna: Podívejte, co mu provedla! David Turek, Aleš Brunclík

Usmíření Ornelly s matkou Monikou Biniasovou (48) mimochodem stále nehrozí. Ta jí přes konkurenční portál ostře vzkázala, že i kdyby měla 360 potomků, ona se svou dcerou už kontakt nikdy nenaváže. „Tvrdí, že každý z nás jí nějak ublížil, i když ani nikdo neví jak. Už to jde mimo mě, už to neřeším. Spíš je mi líto, že se někdo dobrovolně vzdá rodiny, vnoučat, těch chvil, které jsou pro většinu normálních lidí zásadní, že rodina je na prvním místě. Jednoho dne možná přijde, ale pro ty děti už bude úplně cizí člověk. Bude se těžko navazovat…“ Místo babičky svým potomkům proto nahrazuje prababičkou, tedy maminkou jejího otce Michala Štiky (50).

Fotogalerie
54 fotografií