Bývaly doby, kdy Monika působila jako hlava rodiny Štikových a jakási máma vlčice, která své dcery ochraňuje proti všem. Ornellu (27) podporovala před lety, když otěhotněla s tehdy ještě s ženatým podnikatelem Josefem Koktou (63), a mladší Charlotte (23) se snažila podporovat v kariéře v showbyznysu. Jenže kde ty loňské sněhy jsou... 

Rodinné vztahy se pochroumaly a po rozvodu Moniky a otce Ornelly a Charlotte Michala Štiky se hubatá a drsná blondýna přestěhovala do Německa se svým mladším milencem, hokejistou Petrem Biniasem (23). Dcery s ní postupně přestaly mluvit a ona s nimi. Dokonce tak chyběly i na její svatbě, která se odehrála v sobotu 18. července na Staroměstské radnici v Praze.

„Je smutné, že vlastní dcery netuší, že se vdává jejich máma. Za všechno si však může sama svým chováním k rodině. Ať si dělá, co chce, stará je dost, na rozdíl od jejího manžela,“ rýpla si následně Charlotte do faktu, že se Monika provdala za muže, jenž je téměř o čtvrt století mladší.

Ornella pak zašla ještě dál a uvedla, že ji vlastní matka a její chování vlastně nezajímá. „Vůbec mě to nezajímá, mám vlastní rodinu a život. Toho týpka, co si vzala, vůbec neznám,“ pokrčila rameny.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«. Lukáš Červený

Nyní na jejich slova ale zareagovala sama Monika (která sňatkem získala příjmení Binias) a vypadalo to, že ji jejich řeči moc nepotěšily. „Mé dcery na svatbu nikdo nezval. Ať tedy netvrdí, že je to nezajímá. To ony nezajímají mě. Neumím si představit, že bych dělala někomu, kdo o mě nemá žádný zájem, takové věci,“ zlobila se ve vyjádření pro Extra.cz novopečená vdaná paní. 

Na své dcery prý při obřadu myslela, ale zdá se, že usmíření s nimi není na pořadu dne. „Ke všemu se veřejně vyjadřují a vše komentují. Nevím, kde se v nich bere tolik zloby a nenávisti,“ dodala pro Extra.cz Monika, která by si přála s novomanželem brzy počít další dítě.

VIDEO: Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova!

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová o svatbě matky Štikové: Tvrdá slova! David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
64 fotografií