Populární bývalý mistr v krasobruslení Jevgenij Pljuščenko se spolu s manželkou Janou Rudkovskou (45) rozhodli, že i z jejich syna Alexandera bude úspěšný krasobruslař. A tak sotva co začal jako malé dítě dělat první krůčky, ambiciózní rodiče mu pořídili jeho první brusličky.

Od té chvíle malý car vyrůstající v nehorázném pozlátku musí dennodenně dřít, aby jeho výkon na ledě byl bezchybný a on jednou sbíral medaile stejně jako jeho úspěšný otec. A není to rozhodně žádná procházka růžovým sadem. Sám Jevgenij rád tu a tam zveřejní na sociální síti, jak svého syna nutí dělat bolestivá cvičení, díky nimž je jeho tělo ohebné jako proutek. A ne jinak tomu bylo i naposled, když se na Sašenkově oficiálním instagramu, který jistě spravují rodiče, objevila fotka, na níž je se svojí trenérkou.

Ta na malém chlapci nemilosrdně sedí a jeho dětské nožičky mu vyvrací z kyčlí tak, že je má otočené úplně na druhou stranu, než je lidskému tělu přirozené. Není proto divu, že kontroverzní fotka vyvolala u ruských sledujících jistou vlnu nevole.

„Nechte to nebohé díte být,“ zní jeden z nejlajkovanějších komentářů. „Vždyť to díte rozdrtíte! Je vidět, že se cítí špatně,“ přidal se další se vzkazem určeným přímo drsné trenérce. „Proč dáváte takové fotky na instagram. To vám Saša asi jednou nepoděkuje, až vyroste,“ myslí si jiný fanoušek, jemuž se fotka zdá bez ohledu na její morbidnost zkrátka nevhodná ke zveřejnění. Jestli má pravdu a malý Saša bude jednou zuřit, až pochopí, co jeho rodiče jsou schopni dát světu na odiv, se jistě časem ukáže.

VIDEO: Pljuščenkova manželka Jana si potrpí na luxus i u snídaně.

Video
Video se připravuje ...

Pljuščenkova manželka Jana si potrpí na luxus i u snídaně: nikdy nechybí čerstvé květiny, které ladí k porcelánovému servisu i jídlu samotnému. Instagram: Jana Rudkovská

Fotogalerie
47 fotografií