Kdo by si dodnes nevybavil „tanec“ Jevgenije Pljuščenka na hit Toma Jonese (79) Sexbomb? Blonďatý Rus, jenž byl ve své době dvojnásobným olympijským vítězem a trojnásobným mistrem světa v krasobruslení, se sice již před mnoha lety stáhl ze světa vrcholového sportu, penízky se mu do kasy však sypou i nadále. Mimo jiné i díky synkovi Sašovi, který úspěšně prorazil jako dětský model a také projevuje velké nadání na ledě, stejně jako jeho celosvětově známý tatínek.

O tom, že v rodině Pljuščenkových rozhodně nikdo netrpí nouzí, svědčí i vánoční videa na instagramu, v nichž malý Alexandr pózuje u obrovského vánočního stromečku v nádherném velikém obýváku s lehce podivnými zlatými balonky (ve tvaru vodních min, nabízí se skoro poznamenat…), případně přebírá dárky od děda Mráze a jeho pomocnice Sněhurky. V ty totiž věří ruská drobotina místo Ježíška. „Čekal jsem na něj a on přišel,“ píše se v příspěvcích roztomilého Sašenky, kde poctivě recituje jednu básničku za druhou.

Kolem něj přitom nejde nevidět všechny ty značkové balíčky, co jsou kolem něj rozesety: hemží se to tam drahými a prestižními značkami, jako je například Louis Vuitton, Dior, Chanel nebo Vogue.

V instastories pak někdejší modelka Jana Rudkovská, Alexanderova maminka, ony balíčky rozbaluje a všem předvádí, jakými dary, šperky a nejrůznějšími vánočními drobnostmi je zahrnuly luxusní značky, s nimiž spolupracují. Takovéhle rodince skutečně nelze nic jiného než závidět, jak nechutně bohatí vlastně jsou…

VIDEO: Krasobruslař Verner: Před vystoupením bez sexu!

Video
Video se připravuje ...

Krasobruslař Verner: Před vystoupením bez sexu! Petr Skořepa, Ondřej Rybár

Fotogalerie
117 fotografií