Většině lidí na Vánoce ke štěstí stačí cukroví, kapr se salátem a pohádky. Hlavní je přeci klid a pohoda v rodinném kruhu. Jsou ale i lidé, kteří mají na průběh vánočních svátků odlišný pohled. Zlatá mládež z Instagramu. Bohatí mladí lidé, kteří většinou měli to štěstí, že se prostě dobře narodili.

Jak vypadají jejich Vánoce? Je jedno, jestli je slaví doma, někde v tropech nebo na horách. Hlavní je luxus. V některých případech až kýčovitě přezdobené stromečky (Němec Niklas Heinze na něj třeba rozvěsil bankovky), sportovní automobily, oblečení od předních módních návrhářů.

Mezi mladé a bohaté patří turecký playboy Emir Bahadir, který získal miliardy díky tom, že jeho rodiče vydělali balík na realitním trhu. Svými fotkami se pochlubila půvabná instagramová influencerka Lisa Homsleyová. Slavnostní tabuli pro desítky hostů ve vánočním stylu sdílel na svém profilu syn italského obchodníka a účastník britských reality show Mark-Francis Vandelli. Jak se líbí Vánoce v režii mladých zbohatlíků vám?

Fotogalerie
44 fotografií