S hodinovým zpožděním se nakonec konala včera svatba Moniky Štikové, která řekla ANO svému kolouškovi. „Na radnici měli dorazit přesně v poledne s tím, že ve 12:30 hod. budou oddáni. Místo toho přijeli za velkého troubení až okolo 13:00,“ prozradil Nedělnímu Aha! zdroj z pražské Staroměstské radnice.

VIDEO: Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku«

Video
Video se připravuje ...

Monika Štiková se vdala! O 24 let mladšího kolouška si vzala na »Staromáku« Lukáš Červený

„Dlouhé chvíle posedávala Monika v autě, než ji její otec dovedl do radnice. Sama jako by nechtěla věřit tomu, co se právě děje. Pak se vydala vyjednávat s paní matrikářkou, které tvrdila, že přijela včas. Ta se v klidu snažila vysvětlovat, že chyba není na její straně,“ dodal zdroj. Nakonec se vstřícné pracovnici radnice povedlo snoubence přeci jen do obřadní síně dostat. K velké radosti Biniase který vypadal, že brzy zkolabuje, a svými grimasami dával jasně najevo, co si o všem myslí.

Sama Štiková měla na své svatbě jen dva hosty ze své rodiny, a to rodiče. S ostatními zpřetrhala veškeré kontakty a a její dvě dcery Charlotta a Ornella vůbec netušily, že se jejich máma vdává. Nyní rodinné vazby definitivně utnula, když si po sňatku nechala změnit své staré příjmení Štiková, jak prozradila webu eXtra. „Jsem Binias,“ pochlubila se Monika, že si zvolila nepřechýlenou variantu jména.

VIDEO: HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia!

Video
Video se připravuje ...

HODINA ŘEVU! Brutální hádka Štik v Blesku: Výčitky, urážky a pak... Monika utekla ze studia! redakce Blesk

Fotogalerie
59 fotografií