Když Vendula Pizingerová před pár dny oznámila těhotenství, protklo upřímné gratulace množství zlověstných komentářů. Omezení jedinci neskrývali své zděšení, že se ve skoro 50 letech stane opět matkou, a přáli jí postižené dítě. Prý je to proti přírodě, vyhlašovali do světa.

Kritika kolem těhotenství vdovy po Karlu Svobodovi (†68) pohoršila bývalou hvězdu reality show Moniku Štikovou, která se na sociálních sítích své vrstevnice zastala. „Co se přestat divit, v kolika žena rodí, když muži plodí i v 80? Doba se mění, a to je moc fajn,“ napsala na instagram. Přitom nedbale, ale možná cíleně naznačila, co hlásala před rokem – na další dítě je připravená, a už je možná i ve výrobě.

 „Pochopila jsem to dobře? Gratuluji,“ zkusila to jedna sledující v diskuzi pod vyjádřením a další ji následovaly, načež matka Ornelly (26) odepsala, že ještě není k čemu. „Ale uvidíme,“ dodala pak. Obrana Pizingerové se neobešla i bez negativních reakcí.

Jedna z uživatelek se domnívá, že matka v důchodovém věku si mladšího dítěte moc neužije a nemusí se dožít ani svých vnoučat. Štiková, jež se letos stala dvojnásobnou babičkou, s ní nesouhlasila: „To je směšné. Mé mamince je 70, vypadá na 50. Má moře energie, jiskru, je sexy. Tohle je úplně mimo,“ rozohnila se.

Nejzkušenější štika z rybníku se letos zasnoubila se zajíčkem Petrem Biniasem (23). Dvojice ale už loni prohlašovala, že se na dítěti pracuje. To se každopádně setkalo s odporem její nejmladší dcery Charlotte (23). „Plánovat může, ale sama dobře ví, že už to nejde. Takže nechápu, že tohle vypouští ven,“ nechala se slyšet. Ještě štěstí, že s ní matka zpřetrhala všechny vazby, jinak by na ní nenechala nit suchou.

VIDEO: Těhotná Pizingerová obětí útoků. Kubelková oplakává kamarádku. A Maršálek se bude ženit.

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Pizingerová obětí útoků. Kubelková oplakává kamarádku. A Maršálek se bude ženit. Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
76 fotografií