V těchto dnech měla Vendula s manželem odletět poznávat krásy Islandu, ale uzavření hranic kvůli koronaviru jim plány změnilo. 

„Těšili jsme se na nová místa, ale víc se těšil Kuba, který měl zůstat doma. Asi měl v plánu mejdany,“ směje se Pizingerová, která si na karanténu nestěžuje. „Mám hodně práce s Kapkou, manžel ve své firmě a navíc teď rýsuje tělo, takže si sám vaří odlehčená jídla. Kuba je ve svém pokoji, kde se, doufám, učí. Hodně chodíme do lesa se psy, nebo jsme na zahradě, kde už můžeme opékat vuřty. Se sousedy na sebe máváme přes plot, bavíme se, co je nového a na dálku si ťukáme sklenkami,“ netají se prezidentka nadačního fondu Kapka naděje. 

Hodně jejích kamarádek se také netají tím, že karanténa buď skončí rozvodem, nebo porodem. „Mám to stejně, ale aby ten porod neproběhl u někoho jiného, třeba u syna,“ směje se na celé kolo Vendula. 

Už v sobotu 11. dubna se na TV Prima odvysílá předtočený koncert Vlna naděje na podporu boje proti šíření koronaviru, který moderuje Libor Bouček, a vystoupí spousta známých osobností, mimo jiné Eva Holubová, Marian Vojtko Monika Absolonová, Dara Rolins nebo Michal David. Za vybrané peníze se opět nakoupí zdravotnický materiál a přístroje do nemocnic. 

VIDEO: Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod! 

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií