Čtvrtý týden karantény nařízené vládou kvůli pandemii koronaviru je pro některé umělce fatální, protože jsou bez práce a zřejmě na horší časy nemysleli. Naštěstí tohle není případ moderátorky a herečky Evy Decastelo

„Vůbec na nic si nestěžuji, já si karanténu užívám. Poprvé za naše jedenáctileté manželství jsme s Rendou takhle často spolu doma, on tedy kromě toho, že vaří, píše scénáře ke Slunečné. A já mám na starosti učení s dětmi, což mi zabere tak osm až devět hodin denně. Jako, je to fuška, třeba vyjmenovaná slova, nebo některé matematické příklady nedávám. Odteď budu učitelkám posílat dárky a dávat jim zdarma lístky do divadla,“ svěřila se Blesku kráska.

I když se manželé na 25 let zatížili hypotékou, tak teď jsou rádi, že mají domek se zahradou a ještě jsou obklopeni přírodou. „Děti jsou na čerstvém vzduchu, naši psi, my, prostě super. Samozřejmě mi chybí práce, protože jsem workoholik, ale mám dostatečnou finanční rezervu, takže nestrádáme. Je mi líto některých mých kolegů, jako je třeba Bára Mottlová, která si našla práci v supermarketu, ale já jsem odjakživa hodně spořivá a vždy myslím na horší časy,“ netají se Eva. 

Když má doma padla, tak po večerech jako dobrovolnice rozváží roušky seniorům, nebo jim nakupuje, protože jsou nemohoucí a nemocní. Nákupy vozí i své mamince, která má strach z nákazy a téměř nevychází z bytu. 

VIDEO: Eva Decastelo přiznala: Karanténa je super dovolená, na rozdíl od kolegů mám hodně našetřeno! 

Video
Video se připravuje ...

Eva Decastelo přiznala: Karanténa je super dovolená, na rozdíl od kolegů mám hodně našetřeno! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
38 fotografií