Jelikož je Alena Šeredová v 8. měsíci těhotenství, tak na sebe v době pandemie koronaviru dává extra pozor. Na nákupy vychází minimálně, raději se o ně stará její přítel Alessandro Nasi nebo si nechávají dovážet. 

V karanténě se ale modelka příliš nenudí. Snaží se doma cvičit a hodně času jí zabere starost o dva syny a partnera. Také se učí vařit. „Naučila jsem se za ta léta vařit pět až šest jídel, se kterými jsem si normálně během týdne vystačila. Na oběd chodí totiž kluci ve škole, dvakrát týdně jsme šli na pizzu a k večeři jsem pak vyšvihla jeden z mých super talířů. Teď jsme doma sedm dní v týdnu. Naštěstí jsem od Ježíška dostala nějaké kuchařky, takže dělám pořád nějaké nové pokusy. Docela to jde, dokonce jsem pekla chleba,“ řekla v pořadu Shaker Šeredová a pochlubila se svou ledničkou, která je přeplněná k prasknutí. 

Uzeniny, sýry nebo další běžné potraviny nečekejte. Chladničce vévodí zelenina a ovoce ze všech koutů světa! Je zřejmé, že vitamíny a zdraví jsou pro krásku naprostou prioritou. 

VIDEO: Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích!

Video
Video se připravuje ...

Skoro rozvedená Šeredová: Už se může zase vdát! A velká změna o Vánocích! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií