Je víc než jasné, že zpravodajství České televize přichází o jednu ze svých nejvýraznějších tváří. Moderátorka Daniela Písařovicová se ale sama rozhodla, že  po 16 letech končí. 

Nebylo to snadné rozhodování, ale cítím, že pro mě teď nastal čas na změnu,“ uvedla Písařovicová jako důvod, proč po tolika letech odchází z obrazovky. Tváří Událostí byla od června 2013. 

Ve čtvrtek 17. prosince odmoderovala své poslední Události, komentáře. Aniž by to tušila, její dlouholetá kolegyně Jana Peroutková pro ni připravila rozloučení. 

VIDEO: Radikální změna dlouhonohé zprávařky Písařovicové: Je za tím nový chlap?

Video
Video se připravuje ...

Radikální změna dlouhonohé zprávařky Písařovicové: Je za tím nový chlap? Tereza Kühnelova, Aleš Brunclík

Chtěla bych ti za všechny, co tento pořad připravují, poděkovat. Udělala jsem mezi editory takovou malou sociologickou sondu, proč si tě váží –⁠ odzbrojující spontánnost, úsměv a pečlivost. Ať si šťastná Danielo,“ překvapila svou odcházející kolegyni Jana. Když Písařovicová dostala navíc květinu, po tváři se jí rozkutálely slzy jako hrachy. „Děkuju, děkuju a už to vypněte,“ vzlykala dojatá moderátorka. 

Daniela videa s rozlučkou sdílela a okomentovala je po svém: „Ale za to vám mohu říct, kde budu pokračovat dál... budu se živit jako nájemní plačka... objednávky tady,“ dodala s nadsázkou.

VIDEO: Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott

Video
Video se připravuje ...

Písařovicová přiznala, co má s Jágrem! Dal je dohromady Karel Gott Markéta Reinischová

Fotogalerie
44 fotografií