Separ svůj boj s rakovinou před veřejností tajil. O jeho těžké nemoci věděli jen nejbližší, a proto jeho status, který zveřejnil ve čtvrtek v noci, vyvolal zděšení u jeho fanoušků a kolegů z branže. „Poslední tři měsíce jsem strávil na chemoterapii. Ano. Rakovina,“ přiznal exmanžel slovenské zpěvačky Tiny

Z jeho slov běhá mráz po zádech. Raper prozradil, že mu lékaři odoperovali jeden nádor, jenže následné vyšetření na CT odhalilo smutný fakt - rakovinné buňky se rozšířily do celého těla. „Chemoterapie a její následky jsou největší peklo, co jsem kdy zažil. Netušil jsem, v jak hrozném fyzickém stavu se umí člověk ocitnout,“ popisuje léčbu. 

Když mu oznámili, že má nádor, chtěl jít alternativní cestou. „Lékař mi na plnou hubu řekl, ze nemám čas spekulovat.  Chemo je fakt zlo, ale dá se to zvládnout. Dnes jsem byl na kontrole, zda zabrala, a první výsledky říkají že ANO. Čekám ještě na jednu zprávu od člověka z CT, ale vypadá to, že jsem vyhrál. Enormně děkuji mé mámě, která se vrátila ze Švýcarska, aby byla při mně, když jsem byl v naprostém kreku,“ píše Separ. 

VIDEO: Slovenský rapper zbil fanouška na koncertě! Co se stalo?

Video
Video se připravuje ...

Slovenský rapper zbil fanouška na koncertě! Co se stalo? Redakce Blesk

Na sociální síti zveřejnil i velmi autentické fotky z nemocnice, kam docházel na léčbu, a dokonce i z operačního sálu. Během chemoterapií se poznal s lidmi a velmi mladými, kteří procházejí tím samým. Separ má s exmanželkou Tinou dceru a v manželství vychovával i jejího syna z předchozího vztahu. „Děti jsem neviděl dva a půl měsíce, jelikož moje imunita v této covid diskotéce byla riziková. Když jsme se viděli poprvé, bylo to jak ohňostroj emocí. Miluji je," svěřil se potetovaný muzikant. 

Pod jeho statusem se sešel snad celý česko-slovenský hudební svět a všichni mu posílají sílu a štěstí k uzdravení. 

VIDEO: Ostravský raper Sergei Barracuda: Pro nové zuby si zaletěl do Turecka!

Video
Video se připravuje ...

Ostravský raper Sergei Barracuda: Pro nové zuby si zaletěl do Turecka! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií