I když Nikol na velkoměsto nedá dopustit, tak po narození syna Mathiase své priority přehodnotila a koupila pozemek za Prahou. Dlouho trvalo, než se odhodlala kopnout do země, ale její přítel Petr Leitgeb se do toho opřel a stavba už je v procesu. 

"Strašně se těšim. Strašně ježiši! Dům mi nakreslila pastelkami moje maminka před dvěma lety. Co na tom, že je zubařka. Dekuju, mami! Seš dělo. Pak přišli přátelé z designového studia a pomohli návrh dotáhnout, respektive navrhli interiéry přesně tak, aby “sme to byli my”. Takže světlo, vzduch, dřevo, teplo. Ste nejlepší a budu vás teď všem cpát!" pochlubila se na sociální síti Štíbrová a ukázala několik "nástřelů", jak její dům bude vypadat. 

VIDEO: Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová přiznala komplikace s partnerem: 14 let mě nechtěl, ale já se nedala! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Je zřejmé, že vilka bude hodně propojená s přírodou, které je okolo dostatek, ale přesto by ji chtěla mít i uvnitř. "Jo tu mechovou stěnu si možná ještě rozmyslíme, to nás zas popadnul fantas no. Ale bylo by to hezký, viděla sem to v jednom hotelu," dodala influencerka. 

S přítelem Petrem zanedlouho oslaví rok vztahu, který si oba naplno užívají a vypadá to, že se hledali, až se našli... 

VIDEO: Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Štíbrová září! A rozhodně to není novou blond barvou, ale je tu chlap! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
41 fotografií