Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sexy influencerka (23) si každý den dvě hodiny opaluje vaginu: Prý to zvyšuje sexuální apetit!

Autor: rc - 
25. prosince 2020
19:09

Neobvyklý denní rituál má brazilská modelka Letícia Martinsová. Třiadvacetiletá influencerka na svém účtu na instagramu svým fanouškům prozradila, že ji sluneční paprsky nabíjí energii! Slunci se však kráska, která si nechává říkat Lunna Leblanc, vystavuje v neobvyklé poloze a to nahá s roztaženýma nohama. Tvrdí, že opalování vaginy prý zvyšuje sexuální apetit.

Slunce je lék na všechno! Tohoto hesla se drží brazilská modelka Letícia Martinsová. Třiadvacetiletá kráska s blond vlasy a opálenou pokožkou čerpá vitamín D každý den. „Nic není lepší jak ranní slunce,“ napsala k fotografii na sociální síť instagram sexbomba, která na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Lunna Leblanc. Slunce nejen, že osmahne její pleť do hněda, nýbrž jí údajně dobíjí energii a to sexuální.

Modelka proto každý den leží nahá na slunci s roztaženýma nohama. Opalování intimních partii prý dokáže podpořit sexuální apetit. „Věděli jste, že vystavení vašich soukromých částí slunci vám může poskytnout více energie, zvýšit vaše libido, zlepši cirkadiánní rytmus (který reguluje celé fungování lidského těla) a pomůže vám se dobře vyspat?“ napsala k snímku na instagram influencerka, jejíž příspěvky sleduje víc jak 18 tisíc lidí. Reakce na její šokující příspěvek byly většinou pozitivní. Ovšem našli se i tací, kteří s jejím tvrzením tak úplně nesouhlasí a varují před rakovinou kůže!

Otázkou vlivu vitamínu D na sexuální apetit se zabývali dokonce i vědci a jejich názory jsou různorodé. „Neexistují žádné důkazy o tom, že by opalování tímto způsobem mělo nějaký vliv na fyzickou pohodu,“ uvedla pro New York Post doktorka Diana Gallová. Brazilská kráska však nepodložila svá tvrzení vědeckým výzkumem a se svými fanoušky se pouze podělila o svou osobní zkušenost.

VIDEO: Jak Češi holdovali pornu během karantény? 

bre-burda ( 25. prosince 2020 22:44 )

Co by jste také inteligentního od toho, co si říká "influencerka", čekali?

Jirik-ta ( 25. prosince 2020 20:30 )

2 hodiny je moc

Zobrazit celou diskusi