Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Influencerku (†26) našli nahou a mrtvou na kraji silnice. Byla to vražda, domnívá se její matka

Autor: shp - 
3. prosince 2020
13:44

Minulý týden beze stopy zmizela, nyní našli její tělo bez známek života na kraji silnice v texaském Houstonu. Alexis Robinaultová, na sociálních sítích známá jako Alexis Sharkeyová (†26), byla nalezena mrtvá bez jakýchkoliv známek násilí. Její matka však trvá na tom, že byla jednoznačně zavražděna.

Video  Hvězda Instagramu Alexis Sharkeyová (†26) zemřela za hodně podivných okolností.  - Instagram
Video se připravuje ...

Alexis zmizela minulý týden a její tělo bylo objeveno o víkendu, uvedla policie v pondělí podle webu ABC News. Krásná diva, která sebe samou označovala za „mentorku“, na sobě neměla žádné znatelné stropy po násilném činu. Příčina její smrti nebyla dosud stanovena, dodal portál.

Zdrcená matka

Její matka Stacy jí vzdala hold na sociální síti. „Budeš nám chybět. Miluji tě,“ uvedla. „Neviděli jsme se od minulých Vánoc a to je nejdelší doba vůbec. Byli jsme nedočkaví a nadšení, že ji uvidíme,“ dodala. Kráska se v Texasu provdala za Toma Sharkeye a vypadalo to na lásku století.

Milovala to, co dělala,“ uvedla maminka. Po dceři začala pochopitelně pátrat. „Pracovala s online firmou, která prodávala produkty společnosti zabývající se zdravím a vlasovými produkty,“ doplnila matka podle webu Click 2 Houston. Diva nebyla nikde k nalezení.

Rodina smutní

Běžela jsem do jejího bytu, ale nebyla tam. A to jsme se měly sejít,“ uvedla podle matky jedna z jejích kamarádek. „Jsme zničeni. Rodila je zdevastována. Její sestřenice, její sestry, její třináctiletá sestra, je to těžké,“ uvedla matka podle webu Click 2 Houston. Co se s Alexis stalo, je dosud záhadou...

intruder1 ( 18. prosince 2020 14:55 )

Obrovská ztráta pro společnost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání