Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Školačka (†16) byla zastřelena při brigádě v okénku restaurace. Podezřelého už dopadli

Autor: shp - 
5. listopadu 2020
20:32

Byla to mladičká školačka, která měla celý život před sebou. Studentka Kylee Leniz (†16) z amerického města Elko v Nevadě si přivydělávala v restauraci rychlého občerstvení, kde pracovala v okénku pro auta. Tam ji postřelil při náhodném útoku muž, který pak pláchl z místa činu. Nebohá dívka byla převezena do nemocnice, ale zachránit se ji nepodařilo.

K neštěstí došlo ve drive trough fast foodu McDonald’s v půl desáté ráno v neděli. Střelec vzal po útoku nohy na ramena a zmizel. Kolegové Kylie okamžitě přivolali záchranáře, kteří školačku převezli do Severovýchodní regionální nemocnice. Jenže tam už jí lékaři nedokázali pomoci a prohlásili ji za mrtvou.

Podezřelého dopadli

Podle policie byl nepochopitelný útok zcela náhodný. Podezřelým z něj je Justin Michael Mullis (24), kterého se podařilo zatknout v pondělí. Strážci zákona totiž dostali tip, kde se nachází poté, co zveřejnili v médiích jeho fotografii. Spravedlnosti tak dlouho neutíkal. Po zatčení byl vyslechnut a umístěn do vazby.

Policisté následně poděkovali veřejnosti při pomoci v pátrání. Mluvčí pro místní pobočku McDonald’s Chris Kassity podle The Sun prohlásil: „S těžkým srdcem oznamujeme, že jsme ztratili jednu z našich zaměstnankyň v Elku během tragédie o minulé noci. Naše myšlenka a modlitby směřují k její rodině. Budeme plně spolupracovat se zástupci zákona.“

Byla příliš mladá...

Lidé na památku Kylie přinesli k rohu restaurace květiny a svíčky. Na památku dívky byla také založen facebooková stránka Justice for Kylee (spravedlnost pro Kylie). „Milujeme tě, Kylie. Byla jsi sladká dívka. Byla jsi příliš mladá na tohle,“ napsala v ní jedna z uživatelka.

Lubomír Babáček ( 5. listopadu 2020 23:06 )

Ta divoká Amerika se jednou zastřelí sama.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání