Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dívenka (†5) před smrtí vážila pouze 3 kila! Její rodiče obvinili z vraždy a týrání

Autor: shp - 
29. října 2020
11:48

K děsivému a těžko pochopitelnému případu týrání dítěte došlo v americké Georgii. Otec Jerrail (31) a matka Porscha (29) Mickensovi byli obviněni z vraždy vlastní dcery. Když jejich dítě Kylie (†5) našli policisté, vážilo jen 3,17 kilogramu!

Po převozu do nemocnice Kylie zemřela. Lékaři už pro ni nemohli nic udělat. Vážila totiž jako novorozenec a neměla nejmenší šanci přežít. Policisté přitom prohlásili, že takto děsivý případ týrání dosud neviděli, uvedl Daily Mail.

Rodiče skončili za mřížemi

Rodiče byli zatčeni a zůstávají ve vazební věznici bez možnosti propuštění na kauci. Obviněni byli kromě vraždy prvního stupně i z obzvlášť závažného případu týrání. Dívenka byla přitom postižená a byla odkázaná na pomoc ostatních.

Pitva potvrdila to, co bylo nad slunce jasné. Kylie zemřela na dehydrataci a podvýživu. „Trpěla vzácnou chorobou. Prognóza byla, že bude žít maximálně pět let. I přes to jsme prožili zázrak, když jsme si s ní mohli užít 5 let,“ uvedla babička na facebooku.

Proč nikdo nezasáhl dříve?

V postu na sociální síti také babička uvedla, že vybírá peníze na pohřeb své vnučky. Na případ týrání dívenky se přišlo, když ji vzali rodiče do nemocnice. Jak je ale možné, že ji lékaři propustili s rodiči opět domů, není jasné...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání