Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Batole (†2) hodili rodiče do vařící vody, protože počůralo plenku. Dítě zemřelo

Autor: shp - 
24. února 2021
17:12

Teprve dvouletá Maddilyn-Rose Ava Stokesová zemřela v květnu 2017 poté, co ji rodiče hodili do vany s vařící vodou. Zrůdy tak učinily poté, co dítě počůralo plenku. Nyní se dočkaly svého trestu.

Web Daily Star uvedl, že Maddilyn-Rose Ava Stokesová zemřela 25. května 2017 poté, co ji rodiče doslova uvařili zaživa. Důvod je nepochopitelný. Malé dítě muselo zemřít jenom proto, že si pomočilo plenku.

Holčička před smrtí děsně trpěla. Měla popáleniny druhého stupně na zádech, rozkroku, zadečku i nohách. Rodiče Shane David Stokes a Nicole Betty Mooreová se nyní postavili před Nejvyšší soud v Brisbane, kde se k činu doznali.

Pomoc dítěti nezavolali

Dítě zažilo trýznivou bolest,“ zaznělo u soudu. Rodiče-tyrani mu ani nezavolali pomoc. Záchranáři našli dívenku v domě u tyranů až po pěti dnech. Shane a Nicole jim řekli, že dcerku chtěli léčit doma sami. Bylo jasné, že nechtějí přitáhnout pozornost.

Policie našla v domě hrůzy krví nasáklé obvazy, ubrousky a toaletní papír. Nebohá dívenka nakonec zemřela po převozu do dětské nemocnice Lady Cilento Children's Hospital na infarkt. Její tělíčko i duše byly příliš ztrápené a další bolest nesnesly.

Tyrani skončili ve vězení

Žalobkyně Sarah Farndenyová prohlásila: „Prožívala obrovskou bolest a utrpení dlouhou dobu. Nebyla ani schopná chodit.“ Stokes byl za mučení a smrt dívky odsouzen na 11 let ve vězení. Mooreová dostala 9 a půl roku. Život to ale dítěti nevrátí.

Video: Další případ týrání

Video  Otec třískal maličkou dceru jen proto, že nemohla stát a chodit!  - Twitter
Video se připravuje ...

baronessa ( 25. února 2021 11:02 )

Mírný trest za vraždu.

PavelSki ( 25. února 2021 10:48 )

Taky jsem čekal, že se dočtu o doživotí.
20 let málo, ale tohle?????

To je méně, než za takovou vraždu by dostali u nás.
Tipuji to na 15-20 let u nás.
A diskusi, že je to hrozně málo.

pepen ( 25. února 2021 06:26 )

je to hnus že o tom píši v Blesku....Když už uvádí délku trestu za tak krutou smrt malého bato­lete­....­.doži­votí je málo !!!!TREST SMRTI ...pro oba ..zrůdy !!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání