Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školačka (†11) zemřela kvůli komplikacím při těhotenství. Znásilnil ji prý její děda

Autor: shp - 
19. ledna 2021
21:01

Chodila teprve na základní školu, ale přesto otěhotněla. Nichanan Sridaová Kaewová (†11) z thajské provincie Kalasin byla podle všeho znásilněna vlastním dědečkem. Tato hrůza však nebyla jediným neštěstím, které se stalo. Těhotenství dívky bylo bohužel mimoděložní a ona zemřela na komplikace s ním spojené.

Mimoděložní těhotenství je zdravotní stav, při kterém oplodněné vajíčko nedoputuje do dělohy, ale uchytí se jinde. I když probíhají experimentální léčby, které se snaží plod zachránit, v současném lékařském světě se stále jedná o stav, při němž musí být z těla matky většinou odstraněn. K tomu bohužel v případě mladičké Nichanan nedošlo.

Dívka zkolabovala 14. ledna večer ve svém domě a zemřela na vnitřní krvácení. Přivolaní záchranáři jí už nedokázali pomoci. To vše kvůli tomu, že ji podle maminky Yupin znásilnil její otec a dívčin děda Prayoon Srida Kaew (66). Ten byl den po smrti školačky zatčen a obviněn ze sexuálního útoku na nezletilou vnučku, která byla údajně v osmém týdnu těhotenství.

Často zvracela a bolela ji vagina

Yupin si prvně všimla, že s její dcerou není něco v pořádku, na konci listopadu loňského roku. Nichanan se chovala podivně a byla nesvá. „Moje dcera vypadala neustále zdeprimovaná a smutná. Nevěděla jsem, co dělat. Myslela jsem si, že je nemocná,“ vypověděla matka podle Profimedia.cz. Kromě depresí dívka často zvracela.

Navíc si stěžovala na bolest vaginy. 6. prosince ji vyšetřili lékaři a zjistili, že má abnormální těhotenství. Šokovaná matka vyzpovídala dceru, která tvrdila, že ji dědeček znásilnil dvakrát na začátku listopadu. Poté se jí nedostavila menstruace. I když Yupin vše nahlásila policii a s vlastním otcem se přestala bavit, Prayoon Srida Kaew zůstal na svobodě až do doby, než jeho vnučka zemřela.

Děda znásilnění popírá

Děd všechna obvinění odmítá. „Děda popírá jakékoliv provinění a říká, že svou vnučku miloval. Máme všechny potřebné důkazy, které poukazují na znásilnění, zejména z výpovědi dítěte. Děda bude nadále vyslýchán,“ řekl policejní plukovník Vichai Tongkham. Mrtvola dívky byla poslána do nemocnice k pitvě.

VIDEO: Deník pedofila byl přečten u soudu.

oliiiii3 ( 20. ledna 2021 11:48 )

Tam žije samí pedofil, prasata hnutný ted dědkovi uříznout ptáka

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání