Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zrůda! Muž měl znásilnit a uškrtit holčičku (3)! Mstil se tím prý její rodině

Zrůda! Muž měl znásilnit a uškrtit holčičku (3)! Mstil se tím prý její rodině.
Zrůda! Muž měl znásilnit a uškrtit holčičku (3)! Mstil se tím prý její rodině.  (Autor: Twitter)
Autor: DH - 
5. září 2020
19:57

Znásilněnou a uškrcenou dívku nalezla policie nedaleko jejího domu v Indii. Její otec tvrdí, že ji zabil člen soupeřící rodiny. Vyšetřovatelé zadrželi jednoho podezřelého. V oblasti jde už o třetí podobné úmrtí za dvacet dní.

K brutální vraždě malé holčičky došlo v indickém okrese Lakhimpur Kher. Dívenka byla nezvěstná od středy. Policie proto sestavila čtyři pátrací týmy. Jeden z nich ji nalezl během čtvrtku. Její bezvládné tělíčko leželo přibližně 1600 metrů od jejího rodného domu.

Otec dívky se nechal slyšet, že vražda je výsledkem soupeření mezi dvěma rodinami v oblasti. Policie už jednoho muže zatkla a prošetřuje jeho alibi. Podle vyšetřovatelů dívku někdo nejprve znásilnil a pak uškrtil.

V oblasti došlo za posledních dvacet dní k dalším dvěma podobným incidentům. Přibližně před týdnem tu nalezli sedmnáctiletou dívku, která se vydala pro podpis na školní stipendium. Její znetvořené tělo leželo 200 metrů od vesnice, byla znásilněna a uškrcena. Krátce předtím se podobná hrůza přihodila teprve třináctileté teenagerce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání