Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Psi se dostali do porodnice! Pod nosem personálu roztrhali miminko!

ilustrační foto
ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: chal - 
15. ledna 2020
21:22

Pouhé tři hodiny bylo naživu miminko, které se narodilo v pondělí ráno nedaleko hlavního města indického státu Uttarpradéš. Novorozenec zemřel brutální smrtí – do nemocnice vtrhla smečka toulavých psů, kteří děťátko roztrhali!

Obrovský skandál hýbe severoindickým státem Uttarpradéš. Nedaleko jeho hlavního města Lakhnaú došlo v pondělí ráno k jen těžko uvěřitelné tragédii. Do jednoho z pokojů soukromé nemocnice Akaš Ganga tam otevřeným oknem vnikli tři toulaví psi a usmrtili novorozence, u kterého zrovna nikdo nebyl. Zvířata způsobila miminku vážná zranění po celém těle.

Personál nemocnice se nejprve snažil před rodinou všechno ututlat a tvrdil, že se miminko narodilo mrtvé. Když vyšla pravda najevo, vedení nemocnice se dokonce snažilo pozůstalé uplatit, aby nad tragickým úmrtím tři hodiny starého děťátka mávli rukou!

Rodina ovšem věc nahlásila na policii, píše web deníku Guardian. Vyšetřovatelé rychle zjistili, že porodnice fungovala bez potřebné licence. Zařízení tak podle serveru hrozí finanční postih. Policisté také zatkli několik lidí, které obvinili ze zabití z nedbalosti.

Podle Guardianu je v Indii kolem 30 milionů toulavých psů, jejich útoky na lidi nejsou ničím výjimečným. Na nákazu vzteklinou v Indii ročně zemře zhruba 20 tisíc lidí, což je téměř 35 % ze všech úmrtí způsobených tímto virem, píše Guardian.

Aia Rebelka ( 16. ledna 2020 07:39 )

To mate z te priblble separace. Kdo kdy videl, ze novorozenec je bez matky, otce nekde odlozeny. Co to je za uchylarnu, ktera je hojne rozsirena i v CR. Dite nedat z ruky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání